[ perutina @ 02.02.2015. 08:07 ] @
| Pozdrav! Evo vec muku mucim sa trecim autopunjacem koji ima USB izlaz i na njega kacim mobitel. Problem je sta se baterija prazni dok je punjac spojen, a mobitel upaljen, polako ali sigurno prazni bateriju, a kada ugasim mobitel visestruko sporije puni.
To su ovi klasicni kineski punjaci sta se ubodu u upaljac i pise da daju 1A ili 2.1A. Ja sam uzeo aplikaciju koja mjeri struju punjenja u mobitelu, i na kucnom punjacu izbacuje 1900mA, a na ovim kinezima 460mA. Razlika je ocigledna, pa me interesira sta da uradim da bude kao kucni punjac? Da uzmem brendirani, ili da pravim? |
[ bogdan.kecman @ 02.02.2015. 12:47 ] @
ja kupih zeni jedan, kevi jedan i caletu jedan, sva tri razliciti, jedan kupljen u metro/tempo ili tako neki megamarket, mislim da je HAMA recimo, 2 kupljena u bigbang u hocu na uscu i sva tri rade super, tuku 2A u telefon ako isti to podrzava .. ne znam kako si uspeo 3 da nadjes da ne valjaju a ja 3 ubodem da valjaju :D .. no, da, uzmi neki brendiran ... cim vidis da je dziljava plastika i lose pakovanje ne mozes da ocekujes da je unura nesto kvalitetno .. mislim da sam ja ove placao oko 2000din komad
[ Gosha_Nish @ 02.02.2015. 13:28 ] @
Paznja!
Sa losim kinezom mozes ubiti tel.
To se desilo mom prijatelju.
Spalio je neki android koji nije ni malo jeftin.
Verovatni je punjac pustio celih 12V.
Zatoo pposlusaj Bogdanov savet.
[ perutina @ 02.02.2015. 23:20 ] @
Hocu uradicu tako. Hvala
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.