[ PedjaZ @ 19.02.2015. 00:15 ] @
[ PedjaZ @ 19.02.2015. 00:15 ] @
[ Trick Fix @ 19.02.2015. 00:39 ] @
Izvoli pravi mrežni kabl,
Dođi i tvoj je, No-Cost : ![]() ![]() [ mikikg @ 19.02.2015. 01:48 ] @
@PedjaZ Isto mi se desilo skoro pre par nedelja, bas tako na izlazu iz konektora, samo je zasmrdeo i izbacio osigurac … Leteo je u kantu brzinom svetlosti :) Nisam imao nameru ni da gledam sta je unutra i kako je napravljeno …
[ gilopile @ 19.02.2015. 02:22 ] @
Fotosop 100%, nema sanse da je to tako nekvalitetno...LOL Salim se...
Jaooo, cega sam se sve nagledao, ovo tvoje je jos i dobro, hehee P.S. To su ti kablici sto valjaju na kupujem/indo/limundo za 50-100rsd Ovaj od Trick Fixatora lici na one starije koji su bas kvalitetni. [ zica49 @ 19.02.2015. 21:31 ] @
U mom mjestu tj u neposrednoj blizini u zadnjih par godina 2 katastrofalna pozara zbog produznog kabla kao na temi.
http://www.elitesecurity.org/t...i-produzni-kabal-Prica-slikama U jednom pozaru na smrt izgorila beba od nepunu godinu dana. U drugom kuca do temelja. Problem je sa drzavama koje dopustaju stavljanje u promet tog neatestiranog "hamelja". [ bakara @ 19.02.2015. 21:49 ] @
Ja mislio stvarno mrezni, a ono napojni kabl
![]() Inace, uglavnom nailazim na takve krsevite, sto licne nece ni da se savijaju...i pored toga sve je jos i tanko ko....pa ne postoji nista tanje od toga. [ branko tod @ 19.02.2015. 22:46 ] @
Ja sam još pre dosta godina prestao da kupujem produžne kablove već ih pravim sam.
Ali potrošačima koi se ne razumeju u naš posao samo bog može da pomogne da nađu dobar kabl. [ gilopile @ 19.02.2015. 23:44 ] @
@bakara, upravo to. Imao sam par kineskih cinc kablica i reko da zamenim jedan dzek i takve licne unutra. Niti mozes da ih lemis, niti zavijes,. Katastrofa, jer i oksidiraju.
@Branko, to je definitivno najbolja solucija, da napravis lepo sam kvalitetan produzni i to je to. Najsmesnije mi je kada me ljudi zovu da im zamenim `stare` uticnice u stanu i kupe one najgore `fensi` kineske za zamenu. LOL.. Matore, kvalitetne suko uticnice su najbolje. Nema sanse da se `rzazglave` kontakti, kvalitetni sa oprugom koja neomogucava los kontakt i sirenja. Ove kineske nisu ni za lampu 100W da ukljucis u njih, a kamoli neki veci potrosac, sporet...a pogotovo skupe komponente poput racunata TV-a...Ali bitno im da `lepo` izgledaju. Vec 30 godina imam iskrin produzni koji i dalje radi savrseno... [ Trick Fix @ 20.02.2015. 06:56 ] @
Citat: branko tod: Ja....prestao da kupujem produžne kablove već ih pravim sam. Kabl 3x2,5mm2, još da dodam kvalitetnu "viljušku" i eto dobrog produžnog. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|