[ view @ 26.02.2015. 22:21 ] @
Zanimljiv način poslovanja http://www.cloudatcost.com/pricing.php samo pitanje je da li bi neko normalan mogao da pokrene ovakav način poslovanja i da pritom bude finansijski održiv duže od par meseci


How can you do this for this price?

We've already built and own the infrastructure, we don't have the same cost model as our competitors. Our space, power and internet costs are far lower, and we pass the savings on to you.How am I billed?

You can purchase your server ether on a recurring basis or get a FREE server by simply paying a setup fee. Once you pay the setup fee you will have the server for as long as you want and never pay again.


Da li neko koristi njihove usluge?
[ Sceko @ 10.04.2015. 19:49 ] @
totalno nelogicno, ne niti bi ikad. Mozda rade neki marketinski trik, iz prostog razloga nema ko to nece izreklamirat, ja sam vidio na jos 10 mjesta, i te klijente koje su dobili ce eventualno oni finansirat dok ce svi sledeci koji budu dolazili placat normalno, tj moguce da ce vremenom da to maknu da je bila kao akcija i nastavit normalno poslovanje i svi zadovoljni jer ovako da duzi period opstanu nema logike.
[ madcama @ 11.04.2015. 00:18 ] @
Ja sam bio skoro zagrizao, ali sam u komentarima po internetu pročitao da oni zapravo te svoje servere drže na nekim serverima tima DigitalOcean i da im je uptime katastrofa, a vreme otklanjanja kvarova još gore. Opet nije iz ličnog iskustva, već iz pretrage po internetu.