[ OnyxPanda @ 25.04.2015. 07:34 ] @
Kupila sam nov tablet Acer Iconia B1. On je radio savršeno do jednog dana. Nakon godinu i po dana korišćenja on mi je ispao. Sada se resetuje na svaki minut. Ceo ekran mi postane crn, pojavi se ''Iconia'' i on se opet uključi. Ovo mu se dešava kada je na punjaču i kada je baterija ispod 90%. Jednom sam konačno uspela Reset i vraćanje na fabrička podešavanja i radio je otprilike 30min kako treba i onda je opet počeo da se resetuje. Odnela sam ga na servis ali su mi ga vratili i rekli da ne vide u čemu je problem. Mogu li popraviti tablet nekako? Ima li mu uopšte pomoći ?

~OnyxPanda
[ OnyxPanda @ 29.06.2015. 15:17 ] @
Izvinjavam se tek sam sad uvidela tu grešku. Ne resetuje se zbog baterije. Nego čim uhvati Wi-Fi počne da se resetuje.
[ Binary Mind @ 30.06.2015. 17:49 ] @
Sa obzirom na istoriju problema rekao bih da je tablet fizički oštećen, ili su olabavili neki kontakti, i da se zato često restartuje. Čudi me da ako se to restartovanje toliko često dešava, kao što si napisala, da to nisu primetili u servisu. Jel' u pitanju ovlašćeni servis za Acer ili neki drugi? Da li si im napomenula ovo za wireless?
[ OnyxPanda @ 10.09.2015. 16:20 ] @
Nije ovlašćeni servis za Acer,jer na žalost ne postoji u mom gradu. Ali sada se desilo nešto još gore. Uradila sam Hard reset i sad se resetuje i bez Wi-Fi mreže.