[ djyova @ 31.05.2015. 02:42 ] @
Da li neko ima "insajder" informaciju kada će ova zajebancija sa konstantnim premeštanjem i tumbanjem kanala da bude definitivno završena. Malo malo pa kanali ne rade ili su premešteni na drugu lokaciju. Evo sad na primer RTS HD i RTS Digital nedostaju sa Avale. Ili su isključeni ili neko u RTS-u ili ETV-u treba da dobije otkaz kao vrata!

Ne računajući obaveštenje na ETV-ovom sajtu, malo je bez veze da ne ide obaveštenje na javnom servisu da će kanali biti tumbani i da će biti potrebno preskenirati kanale. Manje iskusnim gledaocima retko kad padne na pamet da treba preskenirati kanale a starijim gledaocima je u većini slučajeva neko "podešavao sokoćalo". Zar treba svaki drugi dan da ljudi skeniraju kanale?
[ calexx @ 31.05.2015. 07:58 ] @
Tumbanje će verovatno da traje dok ne isključe sve analogne kanale pa onda nađu pravo rešenje. Za RTS HD i RTS Digital je već pisano, valjda im je istekla privremena dozvola za emitovanje pa će sada RTS1 da preuzme HD prenose a RTS Digital bi trebalo da postane RTS3. Kad će to da se desi ... možda neko i zna. Na SBB-u ih još ima.
[ zexoni70 @ 31.05.2015. 08:41 ] @
Citat:
calexx: Tumbanje će verovatno da traje dok ne isključe sve analogne kanale pa onda nađu pravo rešenje. Za RTS HD i RTS Digital je već pisano, valjda im je istekla privremena dozvola za emitovanje pa će sada RTS1 da preuzme HD prenose a RTS Digital bi trebalo da postane RTS3. Kad će to da se desi ... možda neko i zna. Na SBB-u ih još ima.

I na IPTV-u ih jos ima!A koliko sam razumeo coveka iz JP Emisione Tehnike valjda se RTS-u ne isplati da im placa za emitovanje RTS-a 1 i 2 jos i za Digital i RTS HD za siroke narodne mase!