[ Aleksandar - @ 11.06.2015. 19:03 ] @
Kada uđem u Run pa Services.msc, i pokušam da startujem servis Remote desktop Service, ali kada kliknem na Start, prijavljuje:![]() Za taj kod greške sam našao ovo: Popravljanje greške 193 0xc1 za Windows 7, Vista i XP msc together with press ENTER. 2. Desni klik i izaberite Properties za dva servisa: AudioEndpointBuilder, Multi-media Class Scheduler 3. U General tabu, skrolujte do Executable. (???) 4. Kliknite OK kada je gotovo. 5. Kliknite Start, ukucajte RegEdit i stisnite ENTER. 6. Pronađite sledeće u registru: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services 7. Prvo, kliknite MMCSS kjuč i kliknite dvaput na ImagePath string. Zamenite vrednost kada koristite Path to Executable koji se primenili u trećem koraku. 8. Uradite slično za AudioEndPointBuilder. Kliknite na softver, dupli klik na ImagePath string i zamenite vrednost sa Path to Executable koji ste zabeležili. 9. Zatvorite Registry Editor. Pa jel zna neko šta znači ono pod tačkom 3 malo detaljnije da mi objasni, nije mi baš jasno, šta znači skrolovanje ? Hvala. [Ovu poruku je menjao Aleksandar - dana 11.06.2015. u 20:23 GMT+1] |