[ janjic @ 02.07.2015. 06:22 ] @
Na računaru sam imao instaliran win 7. Obzirom da sam imao neke bitne programe koji su radili isključivo na win xp, rešio sam da vratim xp i obrišem win 7. Formatirao sam particiju C, učitao instalaciju xp i nakon restartovanja mašine na ekranu sam dobio poruku Invalid Partition Table. Probao sam sve savete sa Microsoft-ovog sajta (sa windows recovery) ali bezuspešno. Da li neko ima ideju šta da radim?
[ calexx @ 02.07.2015. 08:24 ] @
Da li je sadržaj tog harda u ovoj priči bitan? Bar C particije? Koji je komp u pitanju, ako je neki noviji, XP ne ume da se snađe sa SATA kontrolerima pa je verovatno to prvi mogući problem. Koja ploča, koji (i koliki) hard? Da li je normalan XP ili je neki od onih osakaćenih?
[ janjic @ 02.07.2015. 09:10 ] @
C particija je formatirana prilikom pokušaja instaliranja xp. D particija je bitna jer su mi tu podaci. U biosu sam video (opcija Advanced) da je za HDD definisan IDE kontroler (izvinjavam se ako je nestručno objašnjeno jer mi to nije struka). Matična ploča je integrisana (neki ASRock). HDD je 250 GB, SATA kablom je vezan na matičnu ploču. Procesor je AMD. Instalacioni xp je normalan.