[ BaMak @ 07.07.2015. 17:37 ] @
Pozdrav!

U dilemi sam vecoj posto bih za nekih 5 nedelja trebao do Srbije, matorci imaju kucu u Vrcinu, pa trebace mi internet pristup barem prve tri nedelje septembra zbog faksa - predavanja putem streama. Gledao sam prepaid opciju mobilnog interneta, ali realno trebace mi barem 20gb protoka tih nekoliko nedelja podeljenih na mene i devojku koja ce isto tako trebati internet zbog predavanja, mada pitanje je da li je tih 20gb dovoljno. Sto znaci, u najboljem slucaju ako bi uzeli Telenor prepaid pakete 2 modema + 2 x 10gb protoka izaslo bi nas oko 12 000 dinara sto je apsurdno, mada nesto se mislim da nam i to nece biti dosta, tako da mozemo da zaokruzimo oko 15 000 dinara, sto je opet ponavljam apsurdno za 5-6 nedelja provedenih tu.

E sada interesuje me koje postpaid mogucnosti postoje u Vrcinu, video sam da KBCnet nudi opciju bezicnog neta sto ne bi mozda lose bilo, nego da li ima ADSL mogucnosti i da li ima jos koji drugi ISP nudi opciju bezicnog u Vrcinu ili nesto drugo?


Zahvaljujem unapred!

//Marko
[ BaMak @ 07.07.2015. 17:40 ] @
Videh sad da Orion ima dosta primamljivu prepaid ponudu za mobilni internet, modem + 2 meseca neogranicenog koriscenja interneta za 4600 dinara. Nagadjam da je ovo nesto tipa, ako ponuda zvuci suvise dobro, zvuci suvise dobro sa razlogom ili? :)