[ Predrag Supurovic @ 07.07.2015. 20:23 ] @
Koje baterije 12V 7Ah biste preporucili za UPS? |
[ Predrag Supurovic @ 07.07.2015. 20:23 ] @
[ PedjaZ @ 07.07.2015. 20:38 ] @
Sa sto duzom garancijom :)
Naleteo sam na neke sa garancijom od 5 godina i traju vec 3 sigurno a prekidi u napajanju su cesti. Posle su se izbezobrazili pa su prodavali tek na 10+ komada tako da ih nisam vise kupovao. Pogledacu sutra kako se zovu i od koga su. Bila je neka akcija tako da ni cena nije bila nesto veca. Imas i par online prodavnica i mislim da sam samo na jednu naleteo da daje podatak kada je baterija proizvedena sto i nije tako losa informacija (...baterijezaups.com). Bili su neki uporedni testovi baterija na netu pa potrazi. Neko ce ti mozda reci i sto teze - to bolje. Razlika u tezini ide sigurno i do 250g za isti Ah sto i nije malo. A inace za malo vise para imas one od 9Ah. -------------------------------------------------------------- Baterije su LEOCH i izgleda da sam pomesao ono za garanciju - nije 5 godina ili ne mogu da nadjem. Uglavnom, kupio sam one sa zivotnim vekom od 12 godina - ne znam sada koji je bio tip. [Ovu poruku je menjao PedjaZ dana 08.07.2015. u 14:03 GMT+1] Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|