[ likom84 @ 11.08.2015. 11:52 ] @
[ likom84 @ 11.08.2015. 11:52 ] @
[ R1A1 @ 11.08.2015. 12:19 ] @
To ti je kao i pitanje čemu pojačalo i hifi uređaji. Muzika se može slušati i na "tranzistoru", kafani ali i na vrhunskim slušalicama kojima je potrebno i pojačalo zbog dinamike i prijatnog zvuka.
[ zeoN_Rider @ 11.08.2015. 20:05 ] @
Citat: Koristim slušalice direktno uključene u PC i nemam ama baš nikakvih problema a i sačuvao sam pare. [ Stexman @ 12.08.2015. 01:39 ] @
Ja sam veciti imao problem sa slabim signalom i slabo izrazenom definicijom zvuka kada sam koristio slusalice direktno iz kompa. Napravio sam predpojacalo, mislim da ima i tema negde ovde na forumu, i bukvalno sam "progledao" sa tim. Namerno sam pravio na baterije zbog sto manje smetnji i jedina mana mi je da cesto zaboravim da ga ugasim i ode za dan-dva baterija(a nikad da se resim i da izdvojim soma i kupim punjivu). Ne koristim ih cesto pa me zao da potrosim :)
Lepo je kad imas prostora da pojacas slusalice do nivoa na kom mozes da uzivas! Cesto bez predpojacala to nije dovoljno. [ likom84 @ 12.08.2015. 13:09 ] @
Citat: R1A1: To ti je kao i pitanje čemu pojačalo i hifi uređaji. Muzika se može slušati i na "tranzistoru", kafani ali i na vrhunskim slušalicama kojima je potrebno i pojačalo zbog dinamike i prijatnog zvuka. I hoce li to poboljsati zvuk na pomenutim slusalicama vise nego neka kvalitetnija zvucna kartica (naveo sam Asus Xonar DGX s obzirom da nju vec imam u planu da kupim) ? [ zeoN_Rider @ 12.08.2015. 13:17 ] @
Citat: likom84: I hoce li to poboljsati zvuk na pomenutim slusalicama vise nego neka kvalitetnija zvucna kartica (naveo sam Asus Xonar DGX s obzirom da nju vec imam u planu da kupim) ? Verovatno. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|