[ Dragana117 @ 26.08.2015. 18:03 ] @
Pozdrav forumasi!

Imam gore pomenuti 5.1 sistem al ne posedujem daljinski za njega, ima li neko neku ideju kako da se snadjem za daljinski ili kako da odradim da moze da radi bez njega??

Hvala unapred.., pozzzz

Ovako izgleda samo ima mali displej u gornjem desnom cosku..
[ zeoN_Rider @ 26.08.2015. 19:06 ] @
Pitaj u Tehnomaniji, oni prodaju WEG.
[ samuki @ 26.08.2015. 19:34 ] @
Probaj sa univerzalnim daljinskim.
[ Dragana117 @ 27.08.2015. 11:19 ] @
Citat:
zeoN_Rider: Pitaj u Tehnomaniji, oni prodaju WEG.

Pitacu mada ne verujem, posto sam pitao vec u jednoj radnji samo za daljinske i nisu imali..

Citat:
samuki: Probaj sa univerzalnim daljinskim.

Kako kad ne mogu nigde kod da nadjem za ovu marku tj ovaj 5.1 sistem??
[ gilopile @ 27.08.2015. 11:29 ] @
Pokusaj sa onim malo boljim univerzalcima. Ides na AUTO, mozda nadje neku slicnu kombinaciju.

Kao drugo i bolje resenje je da kupis programabilni daljinski i nadjes nekoga ko ima original daljinac i `prepises` kodove u njega. Mozda i u radnjama ako ga imaju pa da ti ucine...
[ Dragana117 @ 27.08.2015. 11:34 ] @
Citat:
gilopile: Pokusaj sa onim malo boljim univerzalcima. Ides na AUTO, mozda nadje neku slicnu kombinaciju.

Moze pojasnjenje oko ovoga za AUTO trazenje koda?
[ gilopile @ 27.08.2015. 11:51 ] @
Svaki univerzalac, bar ovi nesto bolji ( mada imaju i najjeftiniji PILOT-i) imaju AUTO pretragu. Pritisne se `uredjaj`, u tvom slucaju Hi-Fi, recimo, mada nije bitno, zatim set i onda se dezi crveno ( power dugme ) i uperi u uredjaj i cekas da vrti kodove i trazi. Kada se uredjaj upali, pustis dugmence i taj kod ce da se zabelezi i trebalo bi da radi, a ako ne rade sve funkcije bar neke bi trebalo. Nije najsrecnije resenje, ali vredi probati.

Ipak je druga varijanta najsigurnija, jer ces prakticno imati daljinac sa svim funkcijama. Jedino treba pronaci ko ce da ti ustupi originalni daljinac na 15 minuta da odradis kopiranje.

Reci mi da li posedujes original daljinski, pokvaren, skrsen i sl? Ili ga jednostavno nemas?
[ samuki @ 27.08.2015. 11:52 ] @
Svaki univerzalni daljinski ima Auto pretragu . Dobijes upustvo i citas kako se Automatski trazi.
[ Dragana117 @ 13.09.2015. 09:13 ] @
Imam ovakve daljinske, sta da radim tj stiskam??

[ samuki @ 13.09.2015. 09:20 ] @
U upustvu za daljinski nadji kako se trazi automaski . koji je univerzalni daljinski .
[ samuki @ 13.09.2015. 09:21 ] @
U upustvu za daljinski nadji kako se trazi automaski . koji je univerzalni daljinski .
[ Dragana117 @ 13.09.2015. 09:48 ] @
Nemam upustvo jbg., zato ni ne znam sta da stiskam., ako neko moze da pomogne super..
Okacio sam slikee..
[ samuki @ 13.09.2015. 11:04 ] @
Ova prva dva su izgleda samo za Tv i ne znam kako se automastski trazi
A ovaj Pilot imam i ja i procedura za automasko trazenje ide ovako,

Upali uredjaj , selektuj device tv, vcr, aux ,vcr kod tebe stavi na aux tipkom device select ,pritisni Code tipku, uperi daljinski prema uredjaju, Pritisni Off tipku i drzi pritisnutu tako zapocinje automasko trazenje Led dioda treperi i drzati sve dok se uredjaj neugasi onda otpusti tipku , Moze da potraje jako dugo
[ samuki @ 13.09.2015. 11:07 ] @
http://www.google.ba/url?q=htt...CNH40I-tjf0hRdZIdu3IVkZ759OAlw
[ Dragana117 @ 13.09.2015. 14:16 ] @
A gde je to kod mene vcr i aux na daljinskom??
Sta sve tipke odjednom moram da drzim istovremeno i onda pustim i pritisnem off i drzim, ili???
[ samuki @ 13.09.2015. 14:45 ] @
http://m.youtube.com/watch?v=57oyKkD_Nik
[ samuki @ 13.09.2015. 14:48 ] @
Klikni na tipku device select i dioda treba da se krene i stane na odredjenu Tv ,vcr ,aux mozda ti nije ispravan daljinski pa ne svijetle diode !
[ Dragana117 @ 20.09.2015. 12:03 ] @
Citat:
samuki:
Upali uredjaj , selektuj device tv, vcr, aux ,vcr kod tebe stavi na aux tipkom device select ,pritisni Code tipku, uperi daljinski prema uredjaju, Pritisni Off tipku i drzi pritisnutu tako zapocinje automasko trazenje Led dioda treperi i drzati sve dok se uredjaj neugasi onda otpusti tipku , Moze da potraje jako dugo

Koliko je to dugo odprilike??
uradio sam kako si mi i rekao i drzao nekih desetak min i nista., blinka mi ona lampica na daljinskom jedno vreme i ugasi se posle..!?