[ crvenitornado @ 21.10.2015. 16:53 ] @
Sistem mi je windows 10 nov, mozda sam zakacio virus neki, vise bih voleo da je mis stradao, ali nemam drugi usb mis da proverim. Sta se desava?

Na svakih 5-6 sekundi strelica misa se spusti na dno ekrana i nervira me strasno. Mis je laserski i sve jedno dal je na podlozi ili ne. Cak ga okrenem i naopacke kad strelica misa stoji na ekranu i uvek strelica pobegne na dno ekrana... i to vrlo brzo. kao da nestane.

Sta da radim, svakako cu kupiti drugi mis jer je ovaj i onako star, ali da je samo to, nego ako se zavukao neki virus puko sam.
[ SlobaBgd @ 21.10.2015. 17:36 ] @
I ja sam imao isti problem. Kako sam ga rešio? Sam je nestao. Nisam imao ni viruse niti je miš bio neispravan. A dugo me je to nerviralo, sigurno nekoliko meseci. Probao sam sve što sam našao na Internetu, ali džaba. Sve dok nije, kako rekoh, samo prestalo. Čak nisam ni primetio kada je tačno prestalo, tek sam posle par dana primetio da je strelica miša tamo gde sam je ostavio.
[ crvenitornado @ 21.10.2015. 17:47 ] @
Ipak je malware. Evo malopre sam skinuo adwcleaner i nasao mi "oursurfing" neke programcice. Izbrisao sam i evo sad nema problema. Samo dal je jos nesto zarazeno i dal ce da se povrati sto sam imao iskustva, videcemo.