[ EvilMax @ 21.12.2015. 14:29 ] @
[ EvilMax @ 21.12.2015. 14:29 ] @
[ EvilMax @ 26.12.2015. 10:15 ] @
Nije valjda da sam postavio previse komplikovano pitanje...? Zar ne postoji osoba poput ove na videu
samo u "domacoj izvedbi"...? Covek savrseno objasnjava sve, samo ga ponesto i ne razumem, al najbitnije da da mu ne mogu postaviti pitanje kao nekome sa ovog foruma... [ Lavlja_Jazbina @ 26.12.2015. 10:21 ] @
To ovi iz elektronike mogu da prokomentarisu.Pitaj njih u tom delu foruma.
[ EvilMax @ 27.12.2015. 00:57 ] @
Ja se u tom slucaju izvinjavam, a bas sam se pitao u koji deo foruma da postavim pitanje,
ovde ili u elektronici, pa se odlucih za ovde.... Hvala, no moze li se onda ovo prebaciti u taj forum...? Ne znam kako to ide...Ili da copy/paste tamo.... [ gilopile @ 27.12.2015. 01:10 ] @
I ja bih imao milion pitanja u toj oblasti, ali znam da necu dobiti odgovor. Par puta sam nesto googlao i odustao od toga i uzeo stvar u svoje ruke.
Ono, standardica, kao sto si rekao, kvarovi tipa, nema napona na V Core, ploca se gasi kada udenes 4pin 12V...Nece da startuje...u biti resavam. Ono sto se da proveriti, proverim, pa ako i dalje ne radi dve su mogucnosti, ili je hladan lem na chipset-u ili je isti crko...Takva ploca ide za delove... Ne isplati se gubiti zivce i vreme kad su cene ploca bud zasto danas. Jedino se isplati raditi neke egzotike, kontrol ploce neki industrijskih masina i sl. Maticne ploce PC racunara, nikako. Otprilike to je to sto radis, menjas kondove, po koji mosfet i to je to. YT klipove odavno ne gledam...Ono kao, opravka monitora, tip otvori, zameni 2 naduvana kondenzatora, promumlja nesto na pitaj boga kom jeziku i to je to :D Sve ostale male tajne velikih majstora se skrivaju ko zmija noge i tesko je naci to na izvolte. Naoruzaj se dobrom literaturom, skontaj do detalja kako MB funkcionise i ostalo ce doci samo. Vidim imas dobar alat, znanje, volju...samo napred. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|