[ matas @ 13.01.2016. 16:24 ] @
[Tražim odgovarajući podforum, valjda je ovaj. Ako nije, moje isprike, neka moderator prebaci na u pravi]

Evo o čemu je riječi:
Pametna hranilica za mačke sa prepoznavanjem lica

Gore je cijeli članak, evo nekih dijelova:

(...)Ovaj put vam predstavljamo pametnu hranilicu Bistro tvrtke 42ARK. Po njihovim riječima radi se o najpametnijoj hranilici na svijetu koja neće samo hraniti vaše mačke već će i pratiti njihov apetit i promjene težine kako bi vas pravovremeno upozorila na neobične promjene koje mogu ukazati na neki zdravstveni problem.(...)

Bistro hranilica svoju funkciju obavlja tako da mjeri težinu servirane hrane i vode, kao i težinu mačke za vrijeme hranjenja. Posebno je zanimljiva jedinstvena sposobnost uređaja da pomoću ugrađene kamere koja koristi tehnologiju prepoznavanje lica može odrediti o kojoj se mački radi u slučaju da ih u vašem kućanstvu ima više!

Kada mačka stane na hranilicu, uključuje se kamera koja podatke o mačjem licu šalje na centralni poslužitelj koji će sa velikom sigurnošću odrediti o kojem se članu kućanstva radi, a u slučaju da mačka nije prepoznata ponuditi će vam da otvorite novi profil. Prepoznavanje radi i po mraku korištenjem diskretnog LED svjetla koje neće uznemiriti mačku.(...)


Video:Šta je reći? Hoćete li nabavit jednu za svoju mačku?
[ scoolptor @ 13.01.2016. 17:30 ] @
Svog ljubimca ces vise obradovati ovom igrackom:[Ovu poruku je menjao scoolptor dana 13.01.2016. u 18:52 GMT+1]
[ matas @ 14.01.2016. 11:10 ] @
Ovo prvo nije igračka, da se razumijemo.

A ovo šta si ti stavio, a super je valjda, vjv to mačke vole, ali mi se čini malo skupo za nešto tako jednostavno. Samo moje mišljenje.