[ urbanmen @ 08.02.2016. 17:31 ] @
Pozdrav svima. Imam problem a nisam uspeo da nadjem odgovor na forumu pa sam naceo ovu temu. Problem je da kad prebacim film iz lap topa na usb fles desava se da film prebaci sa greskom i ne moze da se gleda vec koci i zamrljana slika i kockice. Probao sam da prebacim sa Total Commander-om i isto je. Obrisem pa opet iskopiram i isto je. Kod mp3 se desava isto, prebaci muziku sa greskom i preskace i cvili kao kad cd oksidira. Onda sam probao da prebacim na mp3 player i isto je. Nekad se desi da krene normalno da prebacuje posle dan dva sam od sebe. Zadnji put mi je palo na pamet da update-ujem windows i krenuo je sve normalno da radi pa sam pomislio da sam to resio ali evo danas opet isto. Jel zna neko o cemu se radi ili je imao slican problem ?
[ vinted @ 08.02.2016. 19:24 ] @
probaj sa nekog drugog usb porta i to direktno, bez ikakvih hub-ova ili kablova, pa da se vidi kako se ponaša tada.
ako možeš probaj i na nekom drugom računaru tu flešku i taj mp3 da vidiš da nije do njih, da to eliminišemo.
probaj drajvere za matičnu da updejtuješ
P.S. da dodam ako znaš da podigneš neki live linux pa da iskopiraš neke filmove preko njega na flešku
da se vidi kako se tamo ponaša. ako bude radila onda je nešto do Windowsa
[ calexx @ 08.02.2016. 19:28 ] @
Ovde se postavlja pitanje da li je problem USB fleš ili je on samo spor ili neki problem sa drajverima. Iskopiraj na flešku pa sa nje nazad na laptop i probaj onda. Naravno, direkt fleška u laptop i redom svi USB portovi.
[ urbanmen @ 08.02.2016. 20:09 ] @
Hvala na odgovoru. Sto se tice flesa on je skroz u redu, probao sam na drugim racunarima sasvim normalno radi. Moj lap top ima 3 usb porta i kad tako pravi greske u bilo koji da ubodem isto je. Znaci kad je tako prebacio s greskom i probam da to vratim u lap top ili neki drugi komp definitivno je sa greskom. Imam par usb flesa i sigurno nije do njih. Sto se tice update drivera to radim s nekim programom driver boosterom i drugacije ne znam.
[ vinted @ 08.02.2016. 21:41 ] @
dobro onda znaš sigurno da nije problem da fleške. e sada bi bilo dobro da napišeš koji je model laptop-a u pitanju pa da
te uputimo na gde da skineš te drajvere. inače to što koristiš taj program za update drajvera nije baš najsrećnije rešenje. trebalo
bi da znaš da instaliraš drajvere i bez takvih programa, jer takvi programi više odmažu nego što pomažu.
pogledaj i u device manageru da li su svi drajveri dobri, da nema nekih upozoronja.
[ urbanmen @ 08.02.2016. 22:34 ] @
Lap top je Acer Aspire 5250
[ vinted @ 09.02.2016. 11:04 ] @
pogledah na acer-ovoj stranici da li ima nekih novih novijih drajvera i svi su iz 2011-te i ne verujem da će išta pomoći da se updetuje. nisi napisao da li si pogledao u device manageru da li je sve uredu?
probaj sa nekim registry cleanerom da očistiš registry tipa Ccleaner i vidi da li ti je Win updejtovan do kraja.
[ urbanmen @ 09.02.2016. 17:12 ] @
Pogledao sam u device manageru sve je u redu, nista ne prijavljuje. Sad sam ocistio i registry. Prebacuje normalno i bas me interesuje koliko ce to da traje ili sam resio. Probacu svaki dan da prebacujem par dana pa javljam da li je sve ok ili ce kao po obicaju opet da pravi greske. Hvala svima na odgovorima.
[ urbanmen @ 17.03.2016. 22:35 ] @
I posle mesec dana nema vise gresaka. Mislim da je problem resen. Hvala