[ necca1 @ 07.03.2016. 13:17 ] @
Poštovani prijatelji,

najlepše bih vas zamolio da mi pomognete pri rešavanju , za mene, prilično teškog problema. Evo o čemu se radi:

Imam dva word dokumenta radnog naloga. Prvi dokument služi kako bi oni koji izdaju radni nalog evidentirali izdavanje istog i u taj dokument se upisuje broj otvorenog naloga, datum, vreme, adresa , opis posla i ime i prezime izvršioca. U drugi radni nalog upisuju se manje više isti podaci.

Moje pitanje je : da li postoji mogućnost povezivanja ova dva word dokumenta gde bi kod popunjavanja prvog istovremeno tekst bio upisivan u određena polja drugog dokumenta, a taj drugi dokument bio sačuvan po osnovu dodeljenog broja naloga i kao takav i odštampan.
I još jedna stvar: u prvom dokumentu gde podatke upisuju osobe ( više njih ) koje šalju izvršioce na teren, unose brojeve radnih naloga koje odredjuju po redosledu (001/16, 002/16 idt.) pa se po nekada desi da izdaju nalog sa istim brojem odnosno nehotice upišu iste brojeve. Da li može to da se izbegne tako nešto gde sam word ne bi dozvoljavao dodelu istih brojeva ili da ih sam program generiše.

Još da ne zaboravim da naglasim da se ovi obrasci dele na tri računara sa jednog preko interne mreže ( ako je ova informacija uopšte potrebna za rešenje problema )

Unapred zahvalan
[ necca1 @ 07.03.2016. 14:13 ] @
Ili je možda bolje da sve ovo odradim u Excelu