[ anon70939 @ 05.05.2016. 13:04 ] @
Treba da setujem neki google merchant, da sa naseg shopa povlaci neke podatke.... I imam problem sa robots.txt fajlom, koji mi nije bas logican struktura foldera mi je ovakva otprilike ftp_root/domain/htdocs/.... u domain folderu imam jedan robots.txt /domain/robots.txt Code: User-agent: * Allow: / Kapiram da to treba da zabrani svim robotima da svrljaju po sajtu, ali mi nije jasno zasto se nalazi u tom folderu. Posle toga imam jos jedan robots.txt u htdocs ftp_root/domain/htdocs/robots.txt i u njemu sam imao samo Code: User-agent: * Disallow: / Pa sam dodao sledece i sad je ovako Code: User-agent: Googlebot Disallow: User-agent: Googlebot-image Disallow: User-agent: * Disallow: / Kako kapiram, ovo bi trebalo da zabrani sve robote osim Googlebot i Googlebot-image? problem je sto sad kad odem na http://domain.com/robots.txt Tu mi i dalje po starom pise samo Code: User-agent: * Disallow: / gde gresim? Da li onaj prvi robots.txt u folderu ispred moze da mi pravi problem? Mada je unjemu sve allow |