[ Milan34 @ 29.05.2016. 19:44 ] @
Pozdrav. Imam problem sa unosom teksta u tabele u javaFX. Treba mi da za odredjenu knjigu u tabeli u jednoj koloni budu slike naslovne strane knjige, a u drugoj, kratak opis djela kao i naziv pisca i slicno. Opise citam iz fajlova. Kod koji koristim za dodavanje opisa: Code: TableColumn<File, String> column = TableColumnBuilder.<File, String>create().text("").build(); pathColumn.setCellValueFactory(new Callback<TableColumn.CellDataFeatures<File, String>, ObservableValue<String>>() { @Override public ObservableValue<String> call(TableColumn.CellDataFeatures<File, String> p) { // File file = p.getValue(); //novo dodano String summaryPath = "../Knjiga/Opis/"; ArrayList<String> list = new ArrayList<>(); list.add("basara.txt"); list.add("buka.txt"); list.add("cuvari.txt"); list.add("demijan.txt"); String string=""; File file = null; try{ for(int i = 0; i < list.size(); i++) { String path1 = summaryPath + list.get(i); file = new File(path1); //File[] files = new File[list.size()]; //files[i] = file; string = Knjiga.fromFileToString(file); //koristim custom metodu koja dodaje iz txt fajla sadrzaj u string, ona radi } } catch(IOException e) { e.printStackTrace();} return new SimpleStringProperty(string); } }); Kao sto vidite iz koda, problem je sto mi vraca samo jedan string, poslednji koji bude kad se izvrsi for petlja, a meni bi trebalo za razlicite knjige, razliciti stringovi. Nemam bas ideju kako bih to drugacije regulisao, ne pada mi nista na pamet. [Ovu poruku je menjao Milan34 dana 29.05.2016. u 21:20 GMT+1] |