[ extraLinux @ 07.06.2016. 11:21 ] @
Bicu kratka i direktna...
Nekoliko meseci se nisam pojavljivala na fakultetu (nisam obnovila godinu (kosta 35000,00 nisam se ispisala, jednostavno se nisam pojavljivala). Potrebna su mi dokumenta, originali koji se nalaze na fakultetu (dakle, izvod, diploma srednje skole i svedocanstva), ispis bi potrajao nekoliko dana, razmisljala sam samo da uzmem dokumenta na revers, to platila 1000,00 din. ostavila bih im indeks kao garanciju i ne bih se vise pojavljivala na fakultetu. Ne znam sta bih navela kao razlog uzimanja dokumenata, cula sam da su mnogi ovako radili ali prosto ne znam sta da navedem kao razlog s obzirom da se nekoliko meseci nisam pojavljivala na fakultetu i da mi je neupisivanjem i tim sto nisam obnovila godinu zvanicno prestao status studenta.
Razmisljala sam i da ova dokumenta proglasim nevazecim i izvadim duplikate ali ne znam koliko se to placa, negde sam procitala 200,00 din.po dokumentu negde i do 1500,00. Ne znam da li bi mi pri upisu drugog fakulteta pravili problem ako odnesem duplikate.
[ paradisiac @ 17.06.2016. 18:29 ] @
Fakultet ti je dužan dostaviti dokumente na period do par tjedana tj. ovisno o tome koliko navedeš u molbi. Tako sam ja odradio, poslao molbu da mi trebaju originali i da će biti vraćeno u roku od 3 tjedna.