[ Ukleti Holandjanin @ 24.06.2016. 23:21 ] @
Imam nokiu 130, da li neko mozda zna kako da promenim pozadinu jer sam na internetu nasla da moze i pise da je moguce pa sam sa nekog sajta skinula falj i preko memorijske kartice ubacila u telefon ali folder u kome je bila ta pozadina nije mogao da se ocita, zapravo nije ni bio prepoznat od strane telefona, pisalo je da je prazan.
Kako da promenim pozadinu da li mi je mozda potreban neki odgovarajuci program u tu svrhu ili da telefon bude otkljucan jer je negde dok sam pretrazivala da li je to moguce i kako to da uradim pisalo i nesto o tome da je valjda potrebno da se otkljuca.
[ gilopile @ 24.06.2016. 23:52 ] @
Probaj najjednostavnije da skines i ubacis na mem. karticu sliku u .jpg formatu, otvoris folder gde je ubacena, pa selektujes fajl i ides na opcije i vidi da li ce da ponudi da je postavis kao wallpaper.

Inace, telefon je odlican.
[ calexx @ 25.06.2016. 06:51 ] @
Uputstvo jednostavno objašnjava ali ne vidim da piše da li može da se ubaci neki svoj i koji format i veličinu podržava.
Citat:
Change the wallpaper
You can change the background of your home screen to your liking.
1. Select Menu>Settings>Display settings>Wallpaper.
2. Select a wallpaper.
[ Ukleti Holandjanin @ 25.06.2016. 07:03 ] @
Znam stvarno je dobar.
Ja imam nekoliko slika na toj memorijskoj kartici ali taj folder ne moze da vidi kaze da je nepodzan format, i cak ni video nece da pusti jer morada je neki drugi foramat videa ne .mp4, ali ajde video to i nema veze ali pozadinu kad bih mogla da mu promenim nekako to bi bilo super.
[ Ukleti Holandjanin @ 25.06.2016. 07:05 ] @
Ne pise da moze, ja vec znam da je na taj nacin promenim , to su sve one njegove pozadine i ima ih ukupno tri sto je mnogo malo a i ne svidjaju mi se, zbog toga sam pokusala da ubacim svoju.