[ mmilanov @ 27.07.2016. 01:57 ] @
Pozdrav svima.
Imam instaliranu stariju verziju apache i winmysql servera. Pod njima sam kreirao bazu i php skripte za rad sa bazom i sve radi odlicno, pretraga, upis i td. Medjutim kad instaliram xampp onda nista vise ne radi kako treba. Naravno ugasio sam ove starije verzije koje imam. Npr kod pretrage izbacuje polovicne rezultate i neke bezvezne tabele, generalno nista ne funkcionise. Interesuje me da li postoji mogucnost da mi pravi probleme zbog toga sto je sve ovo radjeno pod starijim verzijama servera, kao sto sam gore naveo?
[ jablan @ 27.07.2016. 12:44 ] @
da si postavio ovo pitanje na stackoverflow, bilo bi ti obrisano kao nejasno. koje tačno greške dobijaš?
[ S A J A @ 27.07.2016. 21:56 ] @
Da, moraš da pratiš greške da bi te dovelo do problema. Ako ti se greške ne pojavljuju, stavi sledeće u PHP kod pa probaj.

error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 'On');
[ mmilanov @ 03.08.2016. 14:49 ] @
Ne izbacuje konkretnu gresku. Evo npr ovo, kreiram bazu podataka u phpmyadmin-u, zatim tabelu sa nekoliko polja. E sad, kad probam da unesem podatke preko html maske za unos podataka u tabelu, ne izbacuje mi gresku, ali isto tako mi nista i ne unese bazu u phpmyadmin. Sve ovo kad probam pod starijim apache i mysql serverom onda radi bez problema. Znaci ono sto unesem u polja html maske, to se unosi automatski u bazu.
[ S A J A @ 05.08.2016. 16:48 ] @
Pa moraš da dođeš do greške. Ne znam kakav pristup bazi koristiš ali treba u kod da dodaš "hvatanje" greške, na primer:

Code:

if($db->query($upit)) {
    echo "Uspešno izvršeno";
} else {
    echo 'Greška ' . mysqli_error($db);
}