[ @ 02.08.2016. 00:13 ] @
Nisam ninja ni jedai, a posto nisam ni u cvetu mladosti kasno je da pocnem da vezbam i mlataram sa sabljom. PHP radim dosta dugo i dokle god nalazim da mogu da napredujem uzivacu jos u radu na sokocalu. 'Snalazim' se poprilicno dobro (ili me neko trick mind-ovao). Trazim neku normalnu firmu sa normalnim ljudima, i normalnom ponudom, ali i Vas cu da prihvatim :) Pod uslovom da dobijem ponudu. I da Vam treba PHP programer, onaj opa ili ooOOoopa iz miloste. Voleo bih kuca-kuca tip posla, ali prihvatam i pos'o-kuca. Iako shvatam logiku pos'o-kuca, i dalje sam u zabludi da je efikasnija i sa mnogo vise ucinka kuca-kuca varijanta poslovnog rada. obicnaboranija at gmail tackica com Mejl je ispravan i ozbiljna je ponuda. Jednostavno, ne mogu da odolim. Pa se izvinjavam ukoliko nalazite da je nesto neprihvatljivo, i sto nisam preveo na sub-germanski. Palac gore, svako dobro i mir medju ninja-ma i jedai-ma. P.S. Prestao da pusim, prodao kola, sve u svemu totalna propas' ali iz tog razloga sprecen sam da prihvatim ponude pos'o-kuca van Beograda. |