[ bakara @ 08.09.2016. 17:29 ] @
Godinama nisam licitirao nista na ebay-u i sinoca nadjem stvari koje me zanimaju na nemackom ebay-u. Nemci naravno ne salju za srbiju, ali kontam da cu se snaci nekako za transport i oducim da licitiram. Trazio sam odgovarajucu licitaciju koja istice i licitirao pri kraju licitacije, ali nisam pobedio i ako sam ponudio vise od cene po kojoj je na kraju prodato. Da li se to u medjuvremenu nesto menjalo u pravilima licitiranja? Imao sam da me je odbio zato sto ranije nisam dao ni jednu ponudu pre te finalne...? ili je mozda problem sto licitiram iz srbije a on salje samo u nemacku? Takodje sam primetio da sad na licitacijama prodavci kao placanje prihvataju i bank transfer, i kartice... pa me zanima jel to podpada pod escrow? Mogu li ja da platim paypalom iz srbije a da poslajem adresu primaoca iz druge zemlje? Ili sam na kraju samo ja nesto pogresno uradio...ali ne znam sta? Evo kako otprilike to izgleda, ja sam ponudio 95e i to sam pokusao na ukupno dve liciacije, i ni na jednoj nisam prosao: ![]() |