[ darkosos @ 06.04.2004. 08:21 ] @
Imao sam projekat rađen u VC6.0. Importovao sam ga u 7.0 i sve je šljakalo bez problema. Ali kada sam počeo da menjam resources (izbacio neke bmp-ove, menjao menu i icon) počeo je da brljavi. Prvo mi prijavljuje gomiletinu grešaka u .rc fajlu (koji, BTW, sam generiše). Lupao sam glavu dok nisam našao rešenje - LANG_SERBIAN_LATIN ručno prepravljam u LANG_SERBIAN. Nisam baš ni zadovoljan tim rešenjem, ali sada se dešavaju još gore stvari. Npr. dodam ikonu, nešto naškrabam i kada treba da je snimi, kaže da je corrupted i da odbija da snimi. Izbrišem je, dodam opet novu i opet isto.
Ima li leka?
[ veljaradenkovic @ 04.07.2004. 23:25 ] @
Ne vidim zasto je moderator poruku premestio ovde s obzirom da se pitanje tice Visual C++-a ne C++.net-a.

Ja sam imao isti problem pre izvesnog vremena. I ja sam skapirao gde je problem i obrisao ceo deo "SERBIAN_RESOURCES" s obzirom da mi nisu ni trebali i isto mi je prijavljivao corrupted kod ikonica.

Nego da poentiram zavrsilo se novim vizardom i koriscenjem starih fajlova (.cpp, .h, bmp, etc).

Ceo radni dan sam se zezao ceprkajuci, a ovo sam uradio za 2h pa sam proceni.

Ako neko drugi zna neka kaze ovde ili neka cuti doveka.
[ yooyo @ 06.07.2004. 00:28 ] @
Citat:
veljaradenkovic:

Ja sam imao isti problem pre izvesnog vremena. I ja sam skapirao gde je problem i obrisao ceo deo "SERBIAN_RESOURCES" s obzirom da mi nisu ni trebali i isto mi je prijavljivao corrupted kod ikonica.

Ako neko drugi zna neka kaze ovde ili neka cuti doveka.

Isti problem, isto resenje... znaci, treba nam bolje resenje...

yooyo
[ Mihajlo Cvetanović @ 27.10.2004. 13:36 ] @
Staviti red po potrebi u Resource Includes:

#define LANG_SERBIAN_LATIN LANG_SERBIAN
#define LANG_SERBIAN_CYRILLIC LANG_SERBIAN