[ ki111er @ 23.11.2016. 20:39 ] @
Problem je sledeci, ne mogu nikako da instaliram windows 10 na ovu plocu. Butovao ga sa USB-a ili diska nece ali su razliciti simptomi, sa diska pokrene instalaciju (izadje press any key to boot with CD), pojavi se win10 logo na pola sekunde i nastavi da vrti disk opet izadje poruka (press any key to boot with CD) i kad stisnem any key za nekih 10ak sekundi pojavi se narandzasta slika sa nekim prugama a kada ga butujem sa fleske tu je vec posebna prica. U podesavanju u bios-u prijavljuje mi da imam dve fleske ispred jedne je prefix UEFI. Ma koju god stavio da bude primarna nece pa nece da pokrene instalaciju. Da li ja negde gresim ili ima neko podesavanje u BIOS-u koje ja ne vidim 'bem li ga. Sedmica se instalira bez muke, napominjem da mi je DVD drive nov i disk sam narezao skoro pre mesec-dva...imao sam problem i ranije da instaliram 10-ku na istoj ploci ali nekako prehebem plocu i instalacija krene a sad nikako. Ostatak kofniguracije ako je potreban CPU:(Intel Core i5-3470) GPU: 7950 SSD Samsung SSD 650 120GB SCSI Disk Device Drive #2 - ST32000542AS (1863 GB) |