[ macolakg @ 05.12.2016. 08:37 ] @
Potreban mi je pdf servis manual od Metex multistanice MS-9150. Slabo divanim Madžarski (Living Light pomagaj, ima na http://elektrotanya.com/metex_ms-9150_sm.pdf/download.html). |
[ macolakg @ 05.12.2016. 08:37 ] @
[ todorl @ 05.12.2016. 09:49 ] @
Pozdrav
I ja ne divanim madžarski, ali su mi objasnili. This file is downloadable free of charge: Get Manual (You are not logged in, only 2 downloads per day possible for you.) If you use opera you have to disable opera turbo function to download file! If you cannot download this file, try it with FIREFOX or CHROME browser. Ako korisnik nije logovan tj prijavljen, 2 dokumenta dnevno su džabe (ili se menja ip adresa, internet konekcija i td) Poželjno je da bude internet brauzer mozzila firefox, mogu i opera i hrome, ie ne može. Todor [ branko tod @ 05.12.2016. 10:27 ] @
Macola, otvori http://elektrotanya.com/metex_ms-9150_sm.pdf/download.html I sačekaj da ...processing...
pređe u Get Manual. To traje desetak sekundi, i onda skidaj. Uostalom, evo ti šeme dole. [ gilopile @ 05.12.2016. 10:32 ] @
Da, to je to. Treba da sacekas neko vreme i pojavice se `Get Manual` tu gde je strelica.
Bas cudno da do sada nisi nailazio na ovaj sajt i skidao razne dokumente. Ima tu na tone svega i svacega. btw, radi i na matoroj Opera-i 12.16 :) Meni je sve na eng, gde si ti video madjarski? Sem ako sajt nije tvoj IP tako protumacio. ![]() [ macolakg @ 05.12.2016. 10:50 ] @
Hvala i opet hvala drugari. Kod mene je nešto bio Mađarski a nikad do sad nisam koristio taj sajt.
Zanimljiv je. [ zica49 @ 05.12.2016. 10:57 ] @
U mom kraju ima izreka " Tko ubije psa taj ga i u provaliju nosi" moli se "rudar" odnosno onaj ko je postavio shemu7manual da je takodje nabaci na http://www.elitesecurity.org/t...i-instrumenti-elektronici-seme
trebace nekad nekome. @Macola Living light najbolje razumije Madjarski poslije litra pelinkovca :) [ DSL @ 05.12.2016. 11:41 ] @
Ujvidek/Sabatka
juno pot ištenem (nem)tudom eđ....harom Kiškunfeleđhaza eto...sad znaš magyar :-) (a tek kad popijem...uh...) [ branko tod @ 05.12.2016. 13:02 ] @
Citat: zica49: U mom kraju ima izreka " Tko ubije psa taj ga i u provaliju nosi" Bačeno kuče ![]() DSL - a da ti probaš prvo da tu flašicu potrošiš pa da posle toga prevodiš ![]() [ Horvat I @ 05.12.2016. 17:38 ] @
I meni sa .HU pendžerima ingleški spika čudi me kako tebi mađarski :-/
[ Living Light @ 05.12.2016. 17:57 ] @
Citat: zica49: Living light najbolje razumije Madjarski poslije litra pelinkovca ![]() Moram da Te razocaram, ne mogu Litru, Vec kod 0.3-0.35 Lit .........ja vec, ..sam "Vozim Avion" ![]() [ gilopile @ 05.12.2016. 18:03 ] @
Auuu, gospon Balaz, pa ti ko devojcurak, pa se nacvrcas od tolicko pelinkovca :D
Sta bi vozio da povuces toliko dobrog prepeka sljivke?, hehee [ Living Light @ 05.12.2016. 18:18 ] @
Al smo mi otisli od teme,...
Sad ce modovi da nas "izrešetiraju" krupnom sačmom, u "belo meso", tu gde se daju injekcije ![]() Vecu kolicinu mogu da zveknem, samo na svinjokolju, kad se po ceo dan nesto gricka, žvaka i malo-malo pa se nesto proba. Inace, ne volem te zestoke rakije od 55%, to pravi rupu na vratu i curi napolje, pre nego stigne do zeludca. Brate, od te zestine, izgori ceo "probavni traktor" ![]() [ Living Light @ 05.12.2016. 20:35 ] @
Ovaj Service Manual od Metexa,
-je presao u "Kafanski Manual" na osnovu odziva "Publike", i, pravo je cudo, ako Macola na osnovu ovog "Manuala", uspe da stvari "doveze" u red ![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|