[ dzo87bl @ 23.12.2016. 11:20 ] @
Web developer trazi posao Imam oko 5 godina iskustva sa svim vrstama web sajtova (RWD PSD 2 HTML pixel perfect) i web aplikacija (CMS, CRM, POS, SMA, Shop, Portal, Crawler ...) kao i oko 12 god iskustva uopste sa kompjuterima (pravljenje, popravljanje, odrzavanje racunara, administracija systema i mreza, programiranje ... ) Tehnologije koje koristim (custom - ja kodiram po zelji): - Front-end (HTML5, CSS3, JS/jQuery/JS frameworks), - Front-end framework (Bootstrap, Gimby Framework, Zurb Foundation Framework, Skeleton, 960 Responsive/Fixed Grid system, Blueprint CSS framework, custom, ...), - Back-end (PHP(OOP, MVC, frameworks)/MySQL), - Ajax - Systems (WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Contenido, Contao, TYPO3, concrete5, PrestaShop, custom CMS ...), - SEO, Analytics - QA (design and logic) and pentest (OWASP ASVS) Po potrebi i dogovoru mogu da radim i: - design, 3D modeling, animations, video editing (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, GIMP, Inkscape, Blender, Corel VideoStudio, PowerDirector, ...) - Android, Stanalone (Java, Python, C/C++/C#) aplikacije - games (HTML5 engines..., Unity3D, UDK & UE4, CryEngine, ... ). Upoznat sa: - LAMP - source version control (Git) - managers (Bower, Composer, ... ), task runner (Grunt), - Software architecture and design, data structure - ... Jezici: - srbski - engleski - nesto malo njemackog i ruskog Za detalje kao i portfolio mozete da me kontaktirate na: nikola.tomic87bl [at] gmail.com |