[ felix73 @ 27.12.2016. 19:00 ] @
Da li neko može okvirno da mi kaže, koliko mogu da naplatim, najverovatnije na mesečnom nivou, Facebook, Linkedin i Instagram oglašavanje i održavanje (mislim verovatno ništa preterano) jednog sajta, da napomenem dobrostojeća firma koja se bavi Med. tretmanima.

Sajt bi trebalo da se što bolje izreklamira putem Facebook-a mislim da bi to bilo prioritet, postavljanje oglasa, ciljane publike i sve što treba, plaćanje bi vršila firma čiji je sajt. Cenim da oko toga ima dosta posla, pogotovo ako se pravi više oglasa.

Isto tako preko Linkedin-a i Instagrama.

E sad, ja bih tu ubacio u priču i Youtube, napravio vremenom više video snimaka i preko YT možda poboljšao poziciju sajta.

Predložio bih im i reklamiranje preko Googla, Adsense...

Verovatno bih potpisao neki ugovor o radu. Znam da se ovo plaća mnogo para preko, i to su velike cifre pogotovo što je firma takva. Bojim se da ne tražim previše, a opet sa druge strane i premalo za tu priču, kako ja da znam koliko su oni imali poziva, ostvarenih kontakata ili urađenih poslova.

Da, sajt je rađen, koliko sam mogao da primetim, u word press-u, nisam video šta još ima ispod haube, urađen je pristojno, samo vidim da se ne pozicionira na googlu nešto posebno, pa bi i tu bilo posla.

Uglavnom, sajt da se izreklamira, kako bi se privukla određena klijentela...Beograd, Srbija ...

Molim za pomoć, HITNO JE

[Ovu poruku je menjao felix73 dana 28.12.2016. u 14:27 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao felix73 dana 28.12.2016. u 14:27 GMT+1]
[ zeljko.jankovic @ 10.01.2017. 11:24 ] @
Da li si samo Advertiser, odnosno, Ad Account manager, i za šta si sve zadužen? Da li ti radiš dizajn reklama, copy, analizu rezultata, šta? Obavezno pre uspostavljanja bilo kakvog odnosa reguliši izvore sadržaja. Teško da ćeš dobiti ugovor o radu, al' pomozi i ti nama da te razumemo pre nego ti kažemo bilo šta dalje. AdSense su blokovi za reklamu na tvom sajtu, verovatno si mislio na AdWords. Definiši precizno budžete, znaš da budžet na LN ne može da bude ispod 10 USD dnevno i da ne možeš da targetiraš Srbiju po gradovima, već samo celu državu, itd..
[ felix73 @ 10.01.2017. 14:40 ] @
Hvala Željko,

Da AdWords sam mislio, naime, potrebno je da

1. redizajniram početnu stranu sajta (nije bitno koji, da ga ne bih reklamirao ali u pitanju je estetska hirurgija), da liči na nešto pošto sada je nabacano. Trebao bih (moji predlozi) da napravim "landing" stranice određenih kategorija, bilo bi ih 6 (možda svaku naplatiti ponaosob), ja bih morao da ih osmislim.

2. Što se tiče AdWords oglasa, budžet je 150-200evra, kao ne bi dali više za mesec (ja im kažem, toliko ćete i dobiti ako ne i manje, ali kao nema veze, neka bude toliko). Napravio bih 6 oglasa. Naravno, tu bih morao da napravim malo istraživanje ključnih reči i analizu koja bi trajala određeno vreme.

3. Ponudio sam im i remarketing koji opet treba da se podešava.

4. Ponudio da im napravim YouTube kanal sa desetak video klipova, koje bih napravio kao slajd više slika sa (pre i posle) i kontakt poruka na kraju. Te video klipove tagovao...

E sad, da li da im naplatim sa određenom cifrom (za mesec dana) i koliko od prilike, ili da im naplatim po satu rada ili na neki drugi način.