[ big mamma @ 29.12.2016. 20:33 ] @
Pozdrav svima,

Interesuje me gde kod nas može da se nabavi Adobe Illustrator CC, ništa ne razumem kako se moze nabaviti. Od neke godine vidim ne prodaju više softver, nego ide licenciranje, ali opet kako to sve funkcioniše, obzirom da ljudima iz Srbije nije dozvoljen pristup? Opet vidim da se u WinWinu može kupiti licenca, ali kako kad iz Srbije ne može da se pristupi njihovom sajtu. Da li neko može da pojasni kako neki ovde kod nas nabavljaju taj Illustrator? Meni nije bitno može i neka piratska verzija.
[ vidonk @ 11.09.2017. 21:30 ] @
Citat:
big mamma: Pozdrav svima,

Interesuje me gde kod nas može da se nabavi Adobe Illustrator CC, ništa ne razumem kako se moze nabaviti. Od neke godine vidim ne prodaju više softver, nego ide licenciranje, ali opet kako to sve funkcioniše, obzirom da ljudima iz Srbije nije dozvoljen pristup?


Nešto nisi razumio ili si pogrešno pročitao, kako ne produju softwer, pa Ilustrator je software i ne znam za tebe kako ti pristup nije dozvoljen ali ja mogu da preuzmem verziju koja traje 30 sa njihovog zvaničnog sajta

Citat:
big mamma:
Opet vidim da se u WinWinu može kupiti licenca, ali kako kad iz Srbije ne može da se pristupi njihovom sajtu. Da li neko može da pojasni kako neki ovde kod nas nabavljaju taj Illustrator? Meni nije bitno može i neka piratska verzija.


Lijepo odeš u WinWin i kupiš Ilustrator sve će ti oni objasniti

Srdačan pozdrav
[ mjanjic @ 12.09.2017. 07:38 ] @
Ako ti treba račun, onda kupiš kod zvaničnih distributera/zastupnika u Srbiji, na sajtu Adobe-a imaš koje su to firme (samo u formi odaberi Serbia):
http://adobedealreg.force.com/PartnerSearch?lang=sr

Ako ti nije potreban račun za povrat PDV-a ili završni račun, kupiš 'online' gde nađeš najpovoljniju cenu, samo opet kod ovlašćenjih prodavaca, a ne kod onih koji jeftino nude piratske kopije.