[ RNenad @ 31.01.2017. 15:28 ] @
Zna li neko kako, i može li mi objasniti sam proces toga? Da li mora preko PC-a ili možda postoji neka aplikacija, koja podržava ovaj model? |
[ RNenad @ 31.01.2017. 15:28 ] @
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 31.01.2017. 15:43 ] @
Zašto bi hteo da ga rootuješ?
[ RNenad @ 31.01.2017. 16:01 ] @
Neki od razloga su: Aplikacije za Android su znatno više zastupljenije, u odnosu na Windows Phone. Mali broj njih su dostupne za isti. S tim bih dobio i mogućnost, da neke Android aplikacije mogu instalirati na Win. Takođe i to, da mogu pristupiti nekim sistemskim podešavanjima, kojima inače ne mogu sad. Recimo da izmenim tastaturu. Ova QWERTY me užasno nervira. Kao naravno i druge stavke isl.
[ gti2 @ 31.01.2017. 16:10 ] @
Android aplikacije su radile na probnoj verziji Windows 10 mobile.Da je to radilo kako treba, ne bi izbacili to u finalnoj verziji.Windows telefon je drugaciji od Androida i sa tim se pomiris ili ne.I meni je u pocetku bio problem manjak aplikacija u odnosu na Android, ali sam se vremenom navikao na to.U sustini sve ono sto sam najvise koristio na Androidu, dostupno je i za Windows.
Posle godinu ipo dana, telefon i baterija rade kao i prvog dana. [ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 31.01.2017. 16:15 ] @
Jesi probao ovaj nacin, za Android aplikacije.
http://wccftech.com/install-android-apk-on-windows/ [ RNenad @ 31.01.2017. 16:56 ] @
Citat: gti2: Android aplikacije su radile na probnoj verziji Windows 10 mobile.Da je to radilo kako treba, ne bi izbacili to u finalnoj verziji.Windows telefon je drugaciji od Androida i sa tim se pomiris ili ne.I meni je u pocetku bio problem manjak aplikacija u odnosu na Android, ali sam se vremenom navikao na to.U sustini sve ono sto sam najvise koristio na Androidu, dostupno je i za Windows. Posle godinu ipo dana, telefon i baterija rade kao i prvog dana. [ RNenad @ 31.01.2017. 17:22 ] @
Citat: -V-O-Y-A-G-E-R-: Jesi probao ovaj nacin, za Android aplikacije. http://wccftech.com/install-android-apk-on-windows/ [ gti2 @ 31.01.2017. 19:29 ] @
Baterija drzi skoro 2 radna dana kod mene,vikend kad nemam toliko poziva izdrzi bez problema.
Doduse,kod mene je manji ekran jer je u pitanju obicna 640. [ RNenad @ 31.01.2017. 21:22 ] @
Kamo sreće da je i kod mene tako. Čim ukljućim WI-FI to je sažvaće za tren. Ovako, tu i tamo. U suštini, razočaran sam s njom, a i sa zvučnicima, pretihi su, ma "0". Da ne znaš ti možda, može li se ova tastatura promeniti, u "ABC"?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|