[ Stexman @ 10.02.2017. 13:19 ] @
Pozdrav, imam Karlman kamionsku navigaciju i preko opcije snimanje rute sam snimio celu rutu kojom treba da putujem. Znaci, fizicki sam presao celu rutu i navigacija je sve vreme snimala put.
E sad kad hocu da koristim tu rutu sledeci put, nemam nigde opciju da je koristim nego samo mogu da pregledam tu rutu na mapi i to je sve?!
Jel postoji neka fora za ovo ili je jednostavno nemoguce koristiti snimljenu rutu?

Znam za opciju cuvanja rute koju napravis kucanjem pocetne i krajnje tacke, ali meni to ne treba jer ovu rutu nemogu da dobijem tim putem.
[ pbenka @ 10.02.2017. 21:32 ] @
Kada sam hteo da "nateram" iGO da me vodi nekom specifičnom rutom, to sam postigao korišćenjem waypoints. Znači, ne ubacuje se samo krajnja destinacija, već i međutačke određenim redosledom, pa tako možeš da iskrojiš rutu. Ima neki program, ITN converter, pomoću koga možeš na PC računaru da kreiraš rutu pomoću waypoints i da takvu rutu onda učitaš u iGO.
Znam da je garmin mogao da prikaže snimljenu rutu i da je pratiš, ali nisam tako nešto našao na iGO.
[ Stexman @ 14.02.2017. 16:00 ] @
Hvala, znam za ovo na racunaru i znam za te waypoints ali to je ok kad znas koje su ti waypoints, ali kad ides po cukama gde ti je put "ono sto su koze" napravile to ne pomaze.
Bas mi je cilj bio da kad mi neko pokaze i odvede me jednom da posle znam da se vratim na istu destinaciju!
[ pbenka @ 09.06.2017. 13:02 ] @
Malo da oživim temu, ako je još aktuelno. Pre neki dan sam dobio novu verziju iGO pa sam je isprobavao i setio sam se ovog problema. Ono što sam ja postigao, je da se preko karte, dok se vozi, vidi snimljena putanja. U opciji snimljene putanje se čekira da putanja bude vidljiva na karti. Znači, pomoću ovog nećeš dobiti zvučna uputstva pri navigaciji, ali ćeš na karti videti kako je putanja i možeš je pratiti.