Citat:
Gojko Vujovic: Sceko ili si zaboravio ili nisi bio tu tada na forumu, ali isprva je bio i thumbs up i thumbs down. Zrelo su se svi ponasali naravno kao sto se i moglo i ocekivati sa thumbs down.

I vidis i sam ishod.
Bio, nisam zaboravio. Ali eto, Milanovic nije izdrzao nego je objasnio:
Citat:
Nebojsa Milanovic: Ne postoji moj post iz tog vremena koji od Šćeke nije dobio thumbs down, a razlog je što bio toliko ogoljen
u ovoj temi.
Moram priznati da mi je trebalo neko vreme da shvatim da je jedan ne tako zanemarljiv broj ljudi na forumu samo zato da bi plasirao neke nebuloze/laži, nekoga vređao, trolovao, i slično. Thumbs down im je bio jedan od načina za to.
U to vreme stvarno nije postojao Nebojsin post koji nije dobio minus/palac dole. Svesrdno sa onim nesrecnim Zarkom je nekaznjeno vredjao, ponizavao i bio uzasno bezobrazan prema svima na AutoZone koji se nisu slagali sa njima i normalno je da je Nebojsa dobijao palac dole - nisam samo ja u pitanju, mnogi su zestoko reagovali na njegove postove i ponasanje. Pa Nebojsa i Zarko su obrisali toliko postova da to nije normalno. I sada to radi ali je posecenost opala toliko da se i ne vidi, opala zahvaljujuci ponasanju Nebojse Milanovica. Isto kao sto je zamrlo i nekoliko delova koje uredjuje, niko se ne javlja...
(u mom potpisu, na dnu gde mu je i mesto, je njegov biser - kako Nebojsa vidi razlog za davanje „lajk”-a kako on nazva palac gore)
Znaci tacno je.

Ipak je Nebojsa Milanovic izboxovao da se ukine. Radi svog mira. Ma ok, nebitno - ali je steta sto ne postoji.
Pozdrav!
PS Moram da dodam, iskreno mislim da je ipak Zarko Silic neprevazidjen u vredjanju i omalovazavanju clanova. To kako se on odnosio prema ljudima je besprizorno. Fala Bogu (ako ga ima, ali tako se kaze!) sto je netragom nestao!!!