[ Razer87 @ 26.05.2017. 15:26 ] @
Poštovanje svima

Kako su sve teme ovog tipa stare već par godina, odlučih da ipak napravim novu, nadam se da će to biti ok.

Naime, nedavno sam došao do ovog linka http://www.aleph.rs/vebprogramiranje/ koji me je jako zainteresovao s obzirom da traje dosta duže od prosečnog kursa, pa shodno tome mislim da mogu i da naučim malo više nego na prosečnom kursu (studirao sam informatiku, ali moje znanje o programiranju generalno je vrlo površno)

Kurs inače drže profesori sa FTN-a u saradnji sa firmom Levi 9 iz Novog Sada, te mi deluje kredibilno.

Ono što me zanima je, da li je neko već imao iskustva ili čuo za ista o ovom kursu, u smislu koliko znanja i šanse za zaposlenje pruža i koju biste mi alternativu preporučili, bilo u vidu drugog kursa ili samostalnog učenja uz neku praksu u nekoj firmi?

Veliko hvala unapred.
[ DusanSukovic @ 27.05.2017. 04:04 ] @
Bio sam na Java kursu kod Alepha. Mogu ti reci kako je bilo na njemu, valjda ne bi trebalo biti razlike sa webprogramiranje. Odlican, samo zahteva i tvoj rad na vezbama 150 % :D , ako si dobar, racunaj na posao
[ casperns2 @ 25.07.2017. 19:20 ] @
Kao sto je Dusan rekao, kurs je dobar ali mnogo vece znacenje moze imati dobar kontakt i preporuke od predavaca u firmama sa kojima saradjuju. Ko se pokaze kao dobar programer i dobar covek bez problema ce poceti svoju IT karijeru nakon kursa.
[ sale94 @ 25.07.2017. 21:02 ] @
Citat:
DusanSukovic: Bio sam na Java kursu kod Alepha. Mogu ti reci kako je bilo na njemu, valjda ne bi trebalo biti razlike sa webprogramiranje. Odlican, samo zahteva i tvoj rad na vezbama 150 % :D , ako si dobar, racunaj na posao

DusanSukovic ja sam sada bio na sajtu aleph.rs i pokušao da pronađem kurs iz Jave koji si ti spomenuo i više ga nema. Na sajtu postoji samo jedan kurs za webprogramiranje.