[ Slacka Slacka Savic13 @ 16.07.2017. 21:09 ] @
Zdravo svima,

Znam da su mnoge teme oko problema sa Wifi-om ranije postavljanje ali moj slucaj je malo drugaciji.Evo o cemu se radi.

Imam kablovski internet,prikljucili smo ruter da bismo mogli da imamo wifi i na telefonima,u pocetku nije radilo ali dam onda nasla opciju "dozvoli drugim korisnicima mreze da se povezu preko internet veze na ovom racunaru",i WiFi je posle toga 2-3 dana odlicno radio,ali danas je samo odjednom prestao da radi.Na kompjuteru radi,ali na telefonu nece.Sve sam probala.restartovala i ruter i telefon,i vadila i bateriju i karticu i restartovala kompjuter,ali nista,telefon pokazuje sve crte ali kada probam da otvorim bilo koju aplikaciju pise da nema internet konekcije.Probala sam sve i u podesavanjima ali i dalje ne radi.

Ako neko zna u cemu je problem i kako to da resim,molim vas pomozite,zahvalna sam na svakom odgovoru :)
Unapred hvala
[ dusans @ 16.07.2017. 21:22 ] @
Zašto je uopšte deljenje interneta preko kompjutera u celoj priči? To je pogrešno...
Ako imaš ruter, ne treba ti računar da bi imala wifi na telefonima.

Koji model rutera imaš?
[ Slacka Slacka Savic13 @ 16.07.2017. 21:30 ] @
I kompjuter ima internet preko WiFi-a,tj koristim antenu
[ vinted @ 17.07.2017. 07:09 ] @
ako preko računara koji ima wifi karticu deliš mrežu, proćitaj onda ovo kako to da uradiš. to je način da se napravi nova mreža samo za telefone.
[ Binary Mind @ 22.07.2017. 12:10 ] @
@Slacka

E sad malo stani sa manje bitnim stvarima, i navedi neke nama bitne stvari da bi mogli da što brže da probamo da ustanovimo gde je problem: Koji provajder (predpotavljam Telekom)? Koji ruter (obavezno navesti proizvođača i model)? Koliko računara, mobilnih i ostalih klijenata koji bi trebalo da se kače na ruter? Za svaki navesti proizvođača i model itd. Svaka informacija je dobro došla...