[ ik0 @ 06.12.2017. 12:06 ] @
imam singe page aplikaciju so znaci da imam layout i onda u tom layout-u "lepim" partial view (prvi put u zivou radim sa ovim view-u). E sada kada otvorim page i izberem nesto iz menija t.e otvorim nekoi partial view onda java skripte koe se nalaze tamo uposte se neizvrsavaju. Pomoc sto kako zasto :)

Code:

 <td>
 <button id="btnEditReport" title="Promeni podatoci" herf="#" @*onclick="location.href='@Url.Action("Edit", "Company", new{companyId=item.ID})'"*@ class="btn btn-icon btn-xs waves-effect waves-light btn-orange"> <i class="fa fa-edit"></i> </button>
 <button id="btnEditFilters" title="Promeni filter" herf="#" @*onclick="location.href = '@Url.Action("Index", "Department", new {companyId = item.ID})'" *@ class="btn btn-icon btn-xs waves-effect waves-light btn-default"> <i class="fa fa-list"></i> </button>
 </td>

<script type="text/javascript">
      $(document).ready(function () {
                $('#btnEditReport').click(function () {
                    console.log('blabla');
                    $.get('@Url.Action("Edit", "Report", new { reportId = Model.Id })', function (data) {
                        $('#pageContent').html(data);
                    });
                });
           });
</script>
[ dejanet @ 06.12.2017. 12:31 ] @
Proveri na stranici da li imas generisan js blok koji zelis, zatim ako imas onda juris u js debuggeru da li imas neki error.
Generalno je lose stavljati javascript u partialview, posto se on moze koristiti vise puta (sto mu je i namena), pa ces imati duplikate istog koda i suguran js error.
[ ik0 @ 06.12.2017. 12:56 ] @
ima i nema greske, kao sto google kaze problem je u rederiranju. inace nece doci valjda radi $(document).ready(function (). nisam ti ja nekoi frontend ovo kod nas u firmi a ode neko na odmor i j***si jeza :D
[ dejanet @ 06.12.2017. 14:48 ] @
^ Verovatno nije instaliran JQuery js lib.
[ pl4stik @ 15.12.2017. 09:02 ] @
Nemam kod da bih ti bas odgovorio ali je od prilike to to, kad ucitas novi view on nema js pa si ti resio da u svaki view ubacujes odgovarajuci js (sto je normalno razmisljanje) ali ce doci do problema ako imas duplikate... zato bih ti ja predlozio da sve funkcije pravis kao iife da bi mogao da ih pozivas po potrebi ako je uopste moguce jer sam ja digo ruke kad sam trebao da pravim to SPA u ASP.NET MVC koristeci jQuery bas zbog tog i slicnih problema.
Ako ces SPA onda po meni Angular neki ili neki tako framework za SPA inace muka
[ ik0 @ 15.12.2017. 14:41 ] @
Hvala vam na odgovoru to je i bio problem. Iskreno ja sam backend dev slucaj prilikom radim na proekt i sve sto radim procitam nesto pa odradim i tako. Bitno resenje je sve js da se stave u poseban fajl.