[ magrinjo @ 09.12.2017. 14:26 ] @
U jednoj tabeli imam ID, username, date, product, color, weight, height i cost.

Query gadja sve upise gde se nalazi username KORISNIKX.

Ono sto bih zeleo jeste to da mi se u HTML tabeli ispise username, date i product, a da klikom na bilo koje polje otvori prozor gde ce biti prikazane sve celije iz baze.

Da li bih to mogao preko GET metode, ili ima simpaticniji nacin za to?
[ Nemanja Avramović @ 12.12.2017. 21:44 ] @
GET je standardni način za prenos parametara između stranica, osim kada upisuješ neke podatke (u bazu), kada ćeš koristiti POST.

GET ima i tu prednost što ga pretraživači svaki prosleđeni parametar mogu da indeksiraju kao potpuno drugi URL. Osim kada to ne želiš, onda to nije prednost, ali onda nećeš ni koristiti get :)
[ magrinjo @ 13.12.2017. 18:09 ] @
Da li mi mozes dati smernicu kako bih to mogao da odradim, da na klik prosledi na stranicu koja ce ispisati ceo query, kao sto sam naveo u prvom postu?
Imam u glavi ceo proces ali mi ne ide da se izrazim i u kodu, mucim muku 5 dana :\
[ djoka_l @ 14.12.2017. 09:36 ] @
Ja ne razumem u čemu je tebi problem.

Ako imaš dva načina da ispišeš sadržaj upita, dodaš neki parametar u url, tipa format=short ili format=long ili umesto short i long staviš 0 i 1.
Drugo rešenje, da ne bi dva puta išao u bazu, da bez obzira na format ispisa povučeš SVE KOLONE, samo za one kolone koje ne želiš da se prikažu staviš hidden u css. I onda nekim JS klikom na tabelu promeniš hidden u visible.