[ zoxkika2 @ 07.01.2018. 10:03 ] @
Ljudi imam problema sa ucitavanjem nekih drajvera, sistem nije hteo da se podigne. Tako da sam ja morao preko safe moda da udjem u sistem i deinstaliram odredjene drajvere, nakon cega mi je windows dozvolio ulazak. Medjutim kada sam pregledao Event Wiever i dalje ima nekih gresaka koje ja bas ne razumem, neke razumem a neke bas nikako, tako da bih zamolio ljude sa ovog foruma da mi kazu u cemu je problem. Ja cu prikaciti slike sa tim problemima koje prijavljuje Event Wiever, evo slika:

1.
2.

Dakle ovo su samo neki od problema koje prijavljuje Event Wiever, pomozite ljudi.
[ ademare @ 07.01.2018. 12:32 ] @
Ja bih tu preinstalirao windows od Nule ! Ako ima puno gresaka , moraju da se iskljuce drajveri itd. to je jedino resenje .

Sama instalacija je dobar test ispravnosti sistema . Jer je velika sansa da je dovoljno instalirati od nule , znaci format HD pa install .

Ako instalacija slucajno ne uspe , onda se moze sumjati i na neki hardwerski kvar . Ali prvi korak je install od nule. Taj sto imas instaliran toliko ima gresaka , da mora od nule .
[ zoxkika2 @ 07.01.2018. 14:10 ] @
Ademare hvala na savetu, upravo to sam i uradio obrisao drajvere i ponovo ih instalirao. Sada sistem malo bolje radi, ali cim budem mogao instaliracu NOV SISTEM, na formatiranom disku. Znaci nov sistem od nule, to cu i uraditi. Hvala ti puno na savetu.
[ jolemisa @ 14.01.2018. 23:21 ] @
Kada se desi takav problem sa starim drajverim,t.j. njihovim repovima kada se preinstalira OS preko OS-a.Uvek je bolje uraditi cistu instalaciju.