[ gilopile @ 23.01.2018. 13:17 ] @
Zdravo ljudi,
Evo ja cu ukratko, pa ako se neko susreo sa ovim problemom, molio bih da mi odgonetne u cemu je caka.

Evo vec maltene godinama isti slucaj :(

Problem je sto ne mogu na win7 u isto vreme koristiti guitar rig i muziku sa player-a. Recimo, pokrenem Guitar rig, on radi najnormalnije, ali kada pustim neku muziku, blokada, nista se ne cuje na output-u sa player-a, a gutar rig i dalje radi. Isto je i obratno, kada pustim muziku, pokrenem guitar rig i nema zvuka, u podesavanjima pod output stoji `no connection`.

Ovo me muci bukvalno 10 godina. Na XP to radi bez problema i na najvecim krsevima od zvucnih kartica, CMI i sl. Probao vise kartica, od integrisanih 7.1, preko Soun blaster do E-MU, ni jedna nece na win7 da mi pusti dva output-a. Probao sa milion drajvera za zv. karticu i nista. Mada sam probao ovih godina na 20 racunara i ni jedan nece na win7 ovo da mi odradi, a na XP sve sljaka. Da li je problem u nekom mixeru u win7 ili sta, nemam pojma vise.

Koristim ASIO driver, i tu nista, sto se ovoga tice ne mogu podesiti, probao svasta i jok. NA xp mogu bukvalno sve da radim i sa cubase, snimam, a sa playera pustim neku muziku, pratnju i sl. Na win7 nema sanse.
[ pikl cera @ 03.09.2018. 15:00 ] @
Ne postoji resenje za to,mnogi se na to zale.Nazalost samo na xp radi kako bi smo voleli.
[ gilopile @ 03.09.2018. 15:03 ] @
Izgleda da je tako.
Kao da u win7 ne funkcionise mixer da miksuje vise izlaznih kanala u jedan. Strasno kakav propust. Na XP funkcionise najnormalnije ili u win7 ako pustim numeru direktno iz GR player-a, ali onda nemam mogucnost balance-a, samo output i input iz samog GR-a.
Ja mislim da sam probao bar 10 razlicitih audio kartica, od najvecih krseva do E-MU i jok more.