[ MrCrow @ 28.04.2018. 11:18 ] @
Jesenas rekoh da probam na UpWork-u neku kintu da zaradim, medjutim zaradio sam dz rad za razne prevarante (sam sam kriv kad sam naivan).
Jedan od tih radova je bio za nekog tipa koji se predstvaljao da je iz Kanade (kasnije ukapiram da je iz Brazila, oni klasicni klosari iz favela).
Verovatno mu je neko dao posao da uradi koji nije imao pojma, pa se lazno predstavio kao poslodavac. Ja pristanem za neku cifru i ovo odradim za neka 3-4 dana,
vecim delom preko vikenda i jos 2 dana iduci vikend. Posto od para nista nije bilo, pade mi na pamet da bi mozda nekom bila korisna. App bi mozda mogla jos da se sredjuje, ali to me vise nije interesovalo.
Uzgred trazim posao Delphi programera, ali imam bogato iskustvo i u drugim oblastima.

[Ovu poruku je menjao MrCrow dana 28.04.2018. u 12:39 GMT+1]
[ savkic @ 28.04.2018. 18:22 ] @
> Jesenas rekoh da probam na UpWork-u neku kintu da zaradim, medjutim zaradio sam dz rad za razne prevarante (sam sam kriv kad sam naivan).

Zar tamo nema da poslodavac polozi pare pre nego pocnes sa radom? Pogledaj freelancer.com tu imas takvu mogucnost i ne kreces sa radom dok to ne uradi.
[ MrCrow @ 28.04.2018. 20:27 ] @
Citat:
savkic: > Jesenas rekoh da probam na UpWork-u neku kintu da zaradim, medjutim zaradio sam dz rad za razne prevarante (sam sam kriv kad sam naivan).

Zar tamo nema da poslodavac polozi pare pre nego pocnes sa radom? Pogledaj freelancer.com tu imas takvu mogucnost i ne kreces sa radom dok to ne uradi.


Kazem - bio sam naivan i probao iz znatizelje da vidim. A drugo, ne zanima me da se takmicim sa raznima sto rade za saku pirinica, a i kod im je isto takav, pa sam tako i obrisao taj nalog i sam taj freelance me ne interesuje, tako da to uopste vise nije bitno. Samo trazim
dodatni posao ili stalni (za odgovarajucu cifru napustio bi trenutni), a ako nekome moze ova app posluziti za nesto, jos bolje.

[Ovu poruku je menjao MrCrow dana 28.04.2018. u 21:43 GMT+1]