[ dr. Christian Troy @ 07.09.2018. 12:44 ] @
Dobar dan svima. Molim Vas da mi objasnite kako da uklonim crte ![]() Prilažem fajl u kojem se nalazi crta Code: https://we.tl/t-5Ehs5P6OMe |
[ dr. Christian Troy @ 07.09.2018. 12:44 ] @
[ bokinet @ 07.09.2018. 13:32 ] @
U pitanju je TABELA. Iskljuciti prikazivanje BORDER-a ili isti tekst iskopirati iz tabele kao novi dokumenat/file.
[ dr. Christian Troy @ 07.09.2018. 14:24 ] @
Hvala što ste mi pomogli.
Na YouTube sam pronašao uputstvo te uradio sam kako je Jutuber objasnio a nisam uspeo. Pošto hoću da naučim kako se radi molim Vas da mi saopštite šta sam izostavio u postupku Jutubera koji je objasnio. [ bokinet @ 07.09.2018. 14:39 ] @
U vasem dokumentu nije postavljen koliko se secam PAGE BORDER vec TABLE BORDER.
U svakom slucaju, u delu koji sluzi za formatiranje TABELA nalazi se i PAGE BORDER kao SHADING. Razlika je u TAB-ovima koji se koriste (prvi BORDERS tab za tabelu, drugi PAGE BORDER za celu stranicu). Ispod u nastavku odabranog TAB-a, sa leve strane imate SETTING gde se bira nacin prikaza a sa desne definisanja stila (STYLE) kao i ostala podesavanja koja se zele primeniti na TABELU ili STRANU. U nastavku na slici jedan od nacina za prikaz dela za podesavanje... ![]() [ dr. Christian Troy @ 07.09.2018. 14:44 ] @
Hvala na odgovoru.
Presrećan sam što ima članova koji hoće da pomognu. U međuvremenu sam pronašao naći. 1. Selektovao sam ceo tekst pritiskom Ctrl + A 2. Otvorio tab Page Layout → Page Borders 3. Otvorio tab Borders pa sam kliknuo na opciju None ![]() Problem je rešen. [ bokinet @ 07.09.2018. 14:52 ] @
Pa to je isto jedan od nacina kako se dolazio do istog dela oko podesavanja kao sto sam vam vec opisao i poslao screenshot.
U svakom slucaju eto sada znate da do iste stvari je moguce uvek doci na nekoliko nacina a da je ucinak i resenje primereno i adekvatno situaciji. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|