[ Jorgovan88 @ 05.03.2019. 14:51 ] @
Trenutno radim kao freight dispatcher - radim od kuce od 2 do 10 popodne. Interesuje me koji jos remote poslovi postoje koji se mogu raditi za firme iz USA???
Naravno tu ne mislim na SFI, Herbalife i takve gluposti nego na bas prave poslove.Takodje necu da mi preporucujete predavanje kinezima engleski ili da se bavimo striptizom na LiveJasmin :)

Ja mislim da sam cuo da postoji gledanje video nadzora od kuce gde je objekat u americi. Znaci radi se ujutru iz Srbije (to je kod njih noc) i imas telefon i gledas. Ako primetis nesto sumnjivo zoves 911

Drugar me je pitao da li postoje neke firme u USA za koje bismo mogli da radimo telefonsku promociju. Znaci imamo neki proizvod otvorimo imenik i zovemo ljude i nudimo im da naruce ili npr zovemo ih da zakazemo prezentaciju i mi dobijemo $$ na osnovu ucinka - kao PPL pay per lead. Ovo znam da se radi veoma dugo jer mene na moj americki telefon stalno zovu i nude mi solarne panele, osiguranje, travel agencije...

Supruga mi je na porodiljskom i eto mogla bi nesto da radi posle toga a da opet ima i vremena da se kolko-tolko posveti deci.

Kakvih jos poslova ima?

[ nanananananana. @ 13.05.2019. 18:50 ] @
Koliko dobro moraš da pričaš/pišeš engleski da bi radio kao dispečer?
Viđao sam dobre ponude, ali nisam se usudio da se prijavim, a i imao sam uvek neke druge obeveze koje su me sprečavale.
Što se tvog pitanja tiče jedino preko UpWorka neka proba da nađe supruga nešto da radi, tamo imaš milion oglasa, pa možda uspe da se snađe s nekim poslom. :)