[ scx @ 11.03.2019. 10:41 ] @
Pozdrav svima
Imam kratko pitanje za sve upućene.
Zanimam me da li neko od vas zna koja je procedura da od provajdera tražite sopstvenu pley listu.
Ne besplatnu već onu koju plaćam provajderu (telekom, box). Nemam nameru da je delim već hću da je implementiram u sopstvenu mrežu
Koliko je meni poznato provajder bi morao da pošalje url ukoliko pretplatnik to zahteva, ali koga god sam pitao svi me gledaju belo samo što ne pitaju šta je to url. znači kome se obratiti za taj zahtev, tj kojoj telekomovoj službi.
Elem, imam stari komp koji radi kao dedicated server, trenutno samo apache i nekoliko servisa, ali radim na tome da podignem plex media server i da sredim komplet mediju, što se tiče iptv-a i u plex-u se pojavio plugin koji radi gotovo u potpunosti kao simple iptv. tako da bi u toj situaciji sve bilo na centralnom serveru. Ovo je bio samo mali opis šta sam naumio, ali sve je to nebitno u smislu pitanja.
Kako doći do soopstvene m3u liste koju plaćam provajderu, a ako ipak niko nije čuo za tu varijantu onda, zna li iko kako da istoj pristupim preko mreže direkt sa set top box-a. Ako ne samu list onda kako da indentifikujem stream, a listu bi onda već i sam uspeo da napravim. pokušavao sam sa wireshark-om, ali moje poznavanje mreža i protokola je površno pa se nisam snašao baš. Pre nego što u odgovorima počnu da pristižu razni odgovori tipa možeš streamove naći na netu pa sam napravi list kodi live tv serbia itd, nisam zainetresovan za to, što zbog nepouzdanosti linkova, to i zbog toga što bih voleo da i ovo naučim.
Eto toliko i unapred hvala
Nenad Šćiban
[ kale @ 11.03.2019. 15:21 ] @
To bi otvorilo put pirateriji tako da nema sanse da ces to dobiti.
Uostalom, streamovi su zasticeni nekim DRMom.
[ Rudi47 @ 13.03.2019. 00:14 ] @
mislim da ti je jedina varijanta za to DVB sa CI 'minus'.