[ tvzmaj @ 17.05.2019. 16:44 ] @
Novembra 2018 sam dobio poruku da mi ističe ugovor. Da bi obnovio ugovor, trebam da odem do poslovnice ili da izaberem novu tarifu iz online ponude.
Ulogovao sam se na Moj mts, izabrao - Morava 2 bez telefona u naredne 2godine 649din. U trenutku izbora uvalili mi i neograničen internet koji ne mozgu da reaktiviram drugačije sem da odem kod njih sa ličnom kartom. To je bila prva prevara koju su mi uvalili. Dodatan trošak za nepotrebno, znači džabe online kad moram da odem kod njih da mi deaktiviraju taj dodatak.
U aprilu dobijen poruku da moj online ugovor važi samo do kraja meseca i da izaberem novu tarifu. Kad ono, nove tarife su sada mnogo skuplje. Ja odem u mts predstavništvo, i čovek mi tamo pogleda status ugovora, kaže da je sve u redu, ugovor važi do novembra 2020. Ja mu rekoh vidi opet, da ne bude neki propust. Ma sve je u redu, kaže uživaj pa se vidimo 2020.
Danas me zove korisnički servis. Kaže nisam izabrao novu tarifu pa da mi ponude nešto ovako, da mi učine da nebih plaćao i dalje 1200. Ja se šlogirao. Objasnio da sam išao i kako je bilo. Pa kaže bila je greška u sistemu, po kojoj ste vi do 30.4 koristili Moravu 2 po staroj ceni sa popustom, sada je to ispravljeno pa bi bilo pametno da izaberem novu tarifu kroz razgovor ili opet online.
Rekoh hvala, izabraću Siguricu u VIP-u i nakon 18godina odlazim od vas. Dosta ste grešili u vašu korist. Kaže ok, doviđenja. Prekinu pre nego što sam izgovorio “doviđenja”. Samo što ne reče idi bre u p.m.
Moju drugaricu Telenor zvao nekoliko puta da izglede odnose kada je rekla da će da emigrira u VIP. Telekom je državna firma pa ih baš zabole da se izvinjavaju. Postali su najgori.
[ agasoft @ 17.05.2019. 16:56 ] @
Sve zavisi ko ti se padne. Moju majku je MTS zadržao. A mislim da bi
ladno mogao da ih tužiš. Kakva greška u sistemu? Sad oni tebi treba da
plate penale. Ili će ti Đura oprostiti što te je tukao?
Ja sam sad migrirao iz Vipa u Telenor, posle 4 godine, Telenor mi dao
nestandardnu ponudu, Vip se nije borio za mene.
A MTS... Ne radi online plaćanje računa, online dopuna kredita. Radovi
trebalo da traju do 25. aprila, sad piše do 31. maja, daj bože da završe
do 7. januara 2020...
Rasulo, haos, lom.
Smučilli su mi se. Da nemam fiksni i  internet kod njih, ne bi ih poznavao.
[ espresso @ 17.05.2019. 18:48 ] @
Kod njih ni besplatno ne bih uzeo. Od kako postoji njihovna mobilna mreža, zavrtali su ljude na svojim "greškama". U dva navrata sam koristio njihove usluge i oba puta je bilo problema. Drugi put i inspekcija. Pun je forum priča o sistemskim greškama ali i o direktnim prevarama oduzimanjem saobraćaja koji su davali korisnicima. Bilo je tužbi i dobijali su ih na sudu.
Jednostavno kod njih uvek imaš neizvesnost kad koristš neku uslugu jer je to skupina neorganizovanih likova.
[ ineve74 @ 18.05.2019. 20:14 ] @
Ja uzeo u januaru VIP prepejd broj za 300 dinara i dobio godinu dana interneta 12 GB.
Prilicno sam zadovoljan i radi 4g cak.
[ Bradzorf012 @ 18.05.2019. 20:15 ] @
Moje iskustvo je potpuno drugačije. MTS je ubedljivo najbolji, za razliku od VIP-a koji je kriminalno loš, ali dobro, to je samo moje iskustvo.
[ tvzmaj @ 14.08.2019. 01:29 ] @
Posle svega stigne mi sms da je uspešno prihvaćena promena tarife na Morava2. Odem u mts i pitam šta i kako, a ona mi ladno kaže da ja nikad nisam plaćao 650din, nego 1000din mesečno pa sam i dalje u tu tarifu, ništa nije menjano. Rekoh, spusti me u najnižu dok izaberem neku u Vipu. Proba, kad ono ne može. Mora da prođe mesec od zadnje promene. Kaže da joj sada piše da sam ja juče sam promenio tarifu, ali ne poše iz koje u Morava2. Ludnica. Na kraju nađe načina. Novi ugovor bez obaveze za Morava1. Od tog reseta meni proradi 4G. Do tada sam mislio da mi je od nekog vremena riknuo telefon i samo može na 3G.
Trenutno je VIP razvalio konkurenciju sa ponudama bez mobilnog, a vidim i sa dodacima za roaming.