[ anon70939 @ 21.07.2019. 14:48 ] @
Imam desktop PC koji koristim godinama. CPU: i7 2600K + CM Evo 212+ MB: MSI MPower Z77 GPU: Strix 1050ti RAM: 2x8GB Kingston HyperX Fury 1866 SSD: Samsung 860 EVO HDD: 2 kom. 512GB i 1TB Sound: Asus Xonar STX II Case PSU: Cooler Master Silencio 650 + Seasonic 550 (ne secam se tacno) I zadovoljan sam kako to radi. Nemam neke posebne potrebe da menjam. Nedavno mi je iskrsao Dell Latitude 7490 povoljno i uzeo sam ga jer sam planirao da prihvatim neki posao. U garanciji je do 2022 godine. Dokupio sam 32GB RAM i Samsung 970 Evo plus 512GB. Ali se sve izokrenulo, prihvatio sam neki treći posao i dobio na korišćenje laptop pa mi sada ovaj Dell stoji bespotrebno. Cak i desktop koristim malo, samo kad hocu da opalim 3-4 partije WoT. Mislio sam da prodam laptop i memorije, a SSD stavim u Desktop (to sam vec uradio). Ali sad vidim da postoje Thunderbolt 3 Dock sa slotom za GPU. Pa sam mozda za tu varijantu iako mi deluje malo nestandardno. Svidja mi se laptop, radi sjajno. 8 generacija i7. Malo mesta zauzima... imao sam ranije Iskustvo sa Latitude laptopovima, ocekujem da radi dugo... Da li imate iskustva sa ovim dock-ovima? Da li da valjnem laptop i nastavim da koristim ovu moju matoru konfu? :) |