[ HSNeandertalis @ 30.08.2019. 01:45 ] @
Pozdrav ljudi, napravio sam nalog na bookingu i postavio tri apartmana. Postavio sam visibility booster na maksimalnih 30%, da bih bio sto vidljiviji i uradio sve ostalo sto sam mislio da treba. Medjutim, imam problem jer mi se niko ne javlja. Mislim da su apartamni ok i da su cijene za njih ok. Ako neko moze pogledati objavu i reci svoje misljenje, sta je greska, zasto nemam goste?
Ovo je profil:
https://www.booking.com/hotel/...pe=total;ucfs=1&#hotelTmpl
[ Java Beograd @ 30.08.2019. 06:22 ] @
Problem: Lokacija ti nije primamljiva a cena za lokaciju previsoka.
Rešenje: snizi cene, nisi baš u Beogradu

Problem: Nemaš ni jednog gosta, ni jedan review.
Rešenje: Napravi lažni nalog xx osobe koja ti je kobajagi bila u gostima (platićeš proviziju bookingu) i onda ta osoba napiše sve najlepše.
Još bolje ako poznaješ nekog iz Nemačke ko koristi booking.

[ SlobaBgd @ 30.08.2019. 09:08 ] @
Misliš, da lažira review i da prevari potencijalne goste?

I onda se pitamo zašto smo tu gde jesmo. Eto zato.
[ član @ 30.08.2019. 09:37 ] @
mozda jeste problem to sto nije imao nikoga do sada, a mozda i nije… nekako mi je booking vise za hotele, nego za priv. smestaj. mislim da se radi o tome da se na pogresnom mestu oglasavas, za apartmane mislim da je bolje na airbnb da probas.
a ako ti je do review-a bas stalo, moza onda da stavis neku promo-cenu za pocetak, tipa 10e/dan za prvih nekoliko rezervacija, dok ne krene… posle vratis cenu na to koliko vec sad trazis.
[ HSNeandertalis @ 30.08.2019. 13:04 ] @
Hvala svima na odgovorima, pokusacu sve sto ste rekli. :)
[ mjanjic @ 30.08.2019. 21:49 ] @
I promeni fotografije, većina kadrova je katastrofa, a ima i besmislenih (fotografija klime preko celog kada, OK znamo kako izgleda unutrašnja jedinica klime!), takođe malo uredi taj parking pa ga fotkaj, kao i one stolice u bašti, u onom jednom apartmanu su nagurane fotelje i dvosed tako da ne može da se obiđe oko stočića, itd.