[ BVB @ 11.09.2019. 09:19 ] @
Zdravo svima, mozda je neko imao slican problem pa sam odlucio ovdje da potrazim pomoc. Imam MacBook Pro 2015 laptop, desava mi se al ne stalno da kad ukljucim laptop tastatura i mis da ne reaguju (built in, ne externi mis i tastatura). Jedino sto reaguje je power button, kad zadrzim 5s dugme za gasenje i restartujem laptop, sve se vrati u normalu. Kao sto sam i rekao to mi se ne desava stalno, nekad. Cini mi se da se cesce to desava ako laptop ne upalim 2-3 dana i onda se pojavi taj problem. Ako je imao ko ovakav problem i rijesio ga je, molim za pomoc :)
[ madamov @ 11.09.2019. 17:14 ] @
Ja bih uradio sedan clean install ne bi li se ustanovilo da li je reč o softverskom problemu, mada ako eksterni miš i tastature rade ne bi trebalo da je o tome reč. Ako se problem ponovi, Pravachol u neki servis na dijagnostiku top casea.
[ BVB @ 30.09.2019. 09:15 ] @
Nasao sam resenje za ovaj problem, valjda nije privremeno : https://joshmccarty.com/fix-fr...-keyboard-macbook-wakes-sleep/ . Ovaj problem mi se javljao jos od kad sam kupio laptop a isti problem i drug ima. Uradili smo sve po uputstvu sa linka, za sad je sve ok vidjecemo za dalje .
Hvala na pomoci