[ optimizator @ 08.03.2020. 22:07 ] @
Da, nedavno sam okačio sliku,skicu u temi Prenosenje veceg drveta i sad je nema.
Ostao samo tekst.
Isto tako uklonjena je okačena slika-šema u temi Paljenje dve (svaka nezavisno) grupe sijalice sa dva mesta ,...znači,ono što je upload, dok dodati image link ka nekoj slici na internetu i dalje pokazuje sliku u poruci.


Jel to neko uklanja slike, ili se same brišu posle nekog vremena?
[ SlobaBgd @ 08.03.2020. 22:47 ] @
Slika iz poruke o prenošenju velikog drveta nikad nije ni bila vidljiva.
Baš sam hteo da je vidim kada si napisao tu poruku, ali nije se prikazivala. Ista ta ikonice slike je bila tu i kad si poslao poruku sa slikom. OK, mislio sam da ćeš kasnije ispraviti link (pomislih da je zbog ćiriličnog naziva slike, čovek na svašta sumnja na ovom forumu ), ali sam na kraju zaboravio na temu pa nisam ni pratio jesi li najzad postavio sliku. Kad ono, mućak!

U drugoj temi, o prekidačima, slike nema na linku koji si stavio u poruku. Bar je ja ne vidim ni u Chromu ni u Firefoxu.

[ optimizator @ 08.03.2020. 23:14 ] @
Pa i nije link bio,kao što sam i napisao, jer korisne stvarčice ja uvek skinem za sebe, pa posle po potrebi nalazim ili postavljam za druge. Ta slika se videla nekoliko dana kod mene da je na mestu. Sad nešto mislim,dok je bilo keša u brauzeru.
A šema je bila isto upload sa mog kompjutera, bila je ispod poruke ,,Ovo je meni trebalo,ali našao tek na ruskim sajtovima" a sad tu ni traga nema da je nešto bilo.
I kad razmislim,....da,valjda je i tamo nešto na ćirilici naziv bio....

Ma,...ma nije valjda da je to!...a?)) Da probam opet upload, i sa ćir,i sa lat imenom,pa da vidimo...