[ calexx @ 21.05.2020. 20:40 ] @
Pre nekoliko godina sam dobio neki krš laptop, dao drugar pa ako ga prodam, delimo pare. U pitanju je prastari Amilo Pro, tada sam se igrao i instalirao svašta, na kraju su ostali Mint i Windows 10, mislim oba 32-bitno što je nebitno. Elem, pošto je prilično slabačak, nije mi bio zanimljiv i stajao je mesecima zatvoren, dok nisam prošle godine rešio da proverim kako radi.

Kada startujem Minta, samo se zatamni ekran i tu je kraj. Windows počne da vrti one tačkice i vrlo brzo ih zaustavi i opet kraj. Kada pokrenem Mint u recovery modu, ispisuje svašta i poslednji red je
Code:
ACPI: Added_OSI(Processor Aggregator Device) 

pa i on tu stane. E sad, da li ovaj agregator ima veze sa problemom ili jednostavno to odradi pa ne ide dalje nemam pojma.

Ima li neko ideju, koliko se sećam tada nije hteo da se startuje ni sa fleške (hm, mislim da ima DVD pa ću i to da overim) a sada ću opet sve da probam pa ako neko ima predlog, da se zanimam nečim.

Malopre sam pustio test memorije i sačekao ceo krug, nigde greške.

Da ponovim, kada sam ga "dobio" pre nekoliko godina, igrao sam se i instalirao sve i svašta bez ikakvog problema. Onda je odležao nekoliko meseci i sada neće ni da mrdne.