[ kajtaz98 @ 06.06.2020. 23:31 ] @
Pozdrav svima posto dosta ljudi ima problema sa aparatima, najcesce da pljucka var ili ne gura zicu, i meni je potrebna pomoc pa eto mozemo ovde predstavljati probleme i pokusati resiti... ja sam smislio nesto za guranje zice e sad radi bez greske u nekoliko aparata, al desilo mi se na jednom da vrv je motor los ili ga nesto dodatno opterecuje pa mi spali potenciometar inace elektronika je jednostavna i svidja mi se zato sto ne izbacuje zicu nakon pustanja tastera.. ukoliko el za guranje zice nema odvojeno napajanje ugradim trafo jedan relej koji ce da pokrece tu el kad i trafo i ventil.. e sad evo te seme po kojoj radim i stvarno do sada mi super zavrsavala posao dok se nije pojavio ovaj varstroj gorenje 140-160 star nekih 25 god a bacio u vodu xD znaci zanima me da l mogu jos nesto da dodam na ovoj elektronici sto ce mi zastititi potenciometar od pregorevanja inace ovaj 2n-nac trpi silovanje dobar hladnjak protok vazduha i neunistiv evo i dan danas sljakaju elektronike u nekim aparatima... evo seme pa ako moze pomoc imam jos pitanja al da vidimo ovo hvala unapred... ![]() |