[ DSL @ 10.08.2020. 10:26 ] @
[ DSL @ 10.08.2020. 10:26 ] @
[ Living Light @ 10.08.2020. 10:49 ] @
Dok si bio tu, blizu nas,
nisi imao takvih problema. Sad si otisao u "Hladne krajeve" pa ima 100 muka. Naravno da bi te Bogdan ustrelio, samo da procita ovo. Ima da te nazove na Fix i da ti pusti 380Vac direkt u telefon :) "Sunce tudjeg neba, nece te ugrejati" Naravno, mal,o šale. ______________________________ Ebt, dok si bio ovde, -postavljao si normalna pitanja. Sada kad si "ošo", sve nesto pitas -Šio mi ga Đura Pustaj taj Akcelerator od par kiloMetara u rad, i kad dodjes kuci razgori roštilj od slaninininice preko cevapa, pa do onog "odvratnog" od Vrata, + kobaja :) Ako na poslu nemas Tektronix OSC, onda gledaj Manual: https://www.youtube.com/watch?v=uCkIqH0_pT8 Uzdravlje! [ DSL @ 10.08.2020. 11:59 ] @
Pa ono jes, al u trenucima dokolice... um besposlen djavolje igraliste...
interesantno da nisam naleteo ni na sta slicno u standardnoj produkciji.. Ovo kutiče mi se bas svidelo... A inventivnosti za otvaranje flaša mi ne nedostaje :-) [ branko tod @ 11.08.2020. 06:15 ] @
Citat: DSL: Pa ono jes, al u trenucima dokolice... um besposlen djavolje igraliste... Volim i ja nerandže... no trpim [ DSL @ 11.08.2020. 07:07 ] @
Otimam se za svoje vreme i svoj uzitak... nije bas nesto da sam se naotimao iz fundamenta ali, pokusavam da malo uzivam u ovom vremenu koje mi je preostalo, dok mi ne otkazu oci ili ruke ne pocnu da se tresu...
Jos cu sad morati i Solidworks da ucim, pod stare dane... [ Living Light @ 11.08.2020. 17:34 ] @
DSL,
kad sa taj famozni "Solidworks" intalirao na laptop, sve mi se isporemecivalo ![]() EEeeedva sam ga uklonio, i racunar oporavio. On je Bato, preuzeo sve žive neke "komponente" iznad ostalih programa. Ne umem ni da opišem, sta me svasta snaslo ![]() Zamisli mene, koji nisam IT sektor, u kojoj sam goloj vodi bio zbog tog Solidworks-a. Smršao 7 kg dok ga se nisam otarasio. Djabe dižem roletne, --Mrak na monitoru ![]() ___________________________________ Moje iskreno saucesce! Za rad sa Solidworks. i da te žena razume, jer bez nje nema "Solidworks"-A ![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|